Toyota HiLux, foto van Truckfan Nieuwsposter

Toyota HiLux

Van Loon klaar voor start van Abu Dhabi Desert Challenge
De keuringen vanochtend en de rest vanmiddag voor de Abu Dhabi Desert Challenge zijn goed verlopen. Erik van Loon en Sébastien Delaunay hebben enkele nieuwe onderdelen op de Toyota Hilux T1+, waaronder de nieuwe vering, en dat is een grote stap voorwaarts. De rally begint zondag in de woestijn van Abu Dhabi.

“De auto voelt nog beter dan in Marokko,” vertelt Van Loon. “We rijden nu met de nieuwe vering, die hebben we vandaag getest en dat scheelt heel erg veel. Zondag staan de eerste officiële kilometers op het programma, dan gaan we zien waar we staan. Ik kijk er enorm naar uit, de duinen hier zijn geweldig. Dit wordt een goede voorbereiding voor Dakar.”

De eerste proef staat op zondag 7 november op het programma. Deze proef is 265 kilometer lang, de eerste deelnemer start om 9:00 uur (6:00 uur Nederlandse tijd) en wordt rond 12:30 uur (9:30 uur Nederlandse tijd) aan de finish verwacht.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
76
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO