Foto van: xrayjaco

Toyota

HiLux

Foto's
517
Video's
2
Topics
0

Informatie over de Toyota HiLux

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de HiLux.

Leden

Er zijn nog geen leden die aangegeven hebben dat ze ervaring hebben met deze machine.

Heb jij een vraag over de HiLux? Stel 'm hier »


Video's

Top 6 foto's Alle foto's »

 • Toyota HiLux

  Foto van een Toyota HiLux, opgebouwd als open laadbak.

  Reageer

 • Toyota HiLux

  De originele foto van twee van een serie Toyota Hilux voertuigen van de Politie Eenheid Den Haag. Voertuigen worden gebruikt voor surveilance en de noodhulp op het strand en duingebied. Maar ook in de wintermaanden bij gladheid zijn de voertuigen uitstekend inzetbaar. Foto René Boot

  Reageer

 • Toyota HiLux

  Foto van een Toyota HiLux, opgebouwd als open laadbak. Foto gemaakt door collega Anton.

  Reageer

 • Toyota HiLux

  Foto van een Toyota HiLux, opgebouwd voor personenvervoer.

  Reageer

 • Toyota HiLux

  Vandaag de nieuwe Toyota Hilux van de @rbmonster op de foto gezet.

  Reageer

 • Toyota HiLux

  Op een proef met bergpassen en heel veel stenen hoopt Erik van Loon kort op de top tien te zitten. Van Loon verwacht een moeilijke etappe die wellicht enkele toppers buitenspel zet voor het podium. Dat is ook wat er gebeurd, een aantal snelle rijders krijgen problemen en verliezen tijd. Van Loon en Sébastien Delaunay besluiten om met het verstand te rijden met zo min mogelijk risico. Dat betaalt zich uit in de zevende tijd. Het was niet de favoriete proef van Van Loon: “Al die smalle passen en stenen, ik vond het niks. De ondergrond was erg hard en we hadden de auto vrij zacht staan. Daardoor wilden we niet teveel risico nemen. Het ging erg goed, we kwamen op een gegeven moment bij Al Rajhi uit, hij had geen reservewielen meer, dus we zijn gestopt en hebben er eentje gegeven. Even later hadden we twee leeglopende banden en dus geen reserves meer met nog ruim zeventig kilometer proef. Sébastien heeft het geweldig gedaan, geen enkele fout gemaakt. We kunnen niet wachten op de proef van morgen.”

  Reageer


Help je mee?

Alle informatie op truckfan is verzameld door de leden. Allemaal liefhebbers, net als jij.

Om de gegevens zo compleet mogelijk te maken kunnen we ook jouw hulp goed gebruiken. Alle foto's, video's, folders, brochures en vragen zijn van harte welkom!

« Alle Toyota machines