Alex Miedema


Foto's
109567
Video's
99
Topics
57
Reacties
9.570
Stemmen
11.655
Volgers
60
Prestaties
Top 30
Aantal foto's
Top 30
Aantal punten bij foto's
Top 30
Aantal foto toppertjes
Top 30
Aantal topics
Top 30
Aantal punten bij topics
Top 30
Aantal aangemaakte agendapunten
Top 30
Aantal reacties
Top 30
Aantal stemmen op topics

Over mij

Woonplaats: Koarnjum
Leeftijd: 36jr
Laatst online: 21u geleden

Compleet idioot van alles met wielen of rupsbanden, bedrijfswagens in het bijzonder. Freelance bedrijfswagenjournalist, met als specialisatie trucksport (Dakar, truckrace). Mede-initiatiefnemer van truckfan.nl.

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


05 Jul 2020

04 Jul 2020

03 Jul 2020

02 Jul 2020

[video] De nieuwe MAN TGX van binnen en buiten bekeken

Op dit moment doet MAN een tour door Nederland met de nieuwe TGX. Over drie weken komen de demo’s bij de dealers als het goed is binnen, maar eerst kunnen de monteurs, klanten en andere geïnteresseerden op deze manier met het nieuwe model kennis maken. De afgelopen dagen ging de tour door het noorden, waarbij Wierda haar werkplaatsen ter beschikking had gesteld als stalling voor de nacht van de trucks. Ik werd uitgenodigd een kijkje te komen nemen, dat werd gisteravond bij de vestiging in Drachten. Bij Wierda zijn ze altijd heel open over alles, zo ook met deze nieuwe

0 reacties

01 Jul 2020

Sijperda zit in de lift met deze DAF CF

De Leeuwarder vestiging van BSF heeft deze prachtige DAF CF Euro 6 afgeleverd aan Sijperda Verhuur. Uitgerust met een laadbak van Yntema en een Fassi laadkraan, kan deze wendbare truck op iedere bouwplaats terecht om personen- en bouwliften te brengen en halen. Veel winstgevend werkplezier toegewenst met deze truck! Fun fact: ik heb zelf ook bij Sijperda gewerkt. Precies één dag, hoogtevrees is geen handige eigenschap als je steigerbouwer bent… Die dag heb ik volgehouden maar de avond er na was ik zo ver van de wereld dat het de enige keer werd dat de huisarts bij me thuis moest

0 reacties

29 Jun 2020

27 Jun 2020

[video] Scania S520 voor John Hummel

Onlangs heeft Scania dealer Rinsma in Drachten deze prachtige Scania S520A4x2NB King of The Road aan John Hummel uit Frieschepalen afgeleverd. Het interieur is door RODI verzorgd, dus ondanks dat dat op deze beelden niet te zien is, kunnen we er van uit gaan dat het op dat vlak aan niets ontbreekt. John, veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

0 reacties

23 Jun 2020

Scania G410 voor TRI Leeuwarden

Op 12 juni heeft Scania dealer Rinsma uit Berlikum deze prachtige nieuwe Scania G410B6x2*4NB container auto afgeleverd aan TRI Leeuwarden. De truck is rondom luchtgeveerd en voorzien van gestuurde naloopas. NCH / HTS uit Hoogeveen is verantwoordelijk voor de opbouw, de zijafscherming is verzorgd door Pier de Haan. Vandaag, dinsdag 23 juni 2020, krijgt de truck de bestickering en dergelijke. Binnenkort wordt deze blogpost nog uitgebreid. Ik wens TRI en in het bijzonder chauffeur Oane Groen veel werkplezier met hun nieuwste aanwinst!

0 reacties