Truckfan Nieuwsposter


Foto's
2460
Video's
0
Topics
0
Reacties
427
Stemmen
59
Volgers
1

Over mij

Leeftijd: 51jr
Laatst online: 6u geleden

Geen bot! Maar wel verantwoordelijk voor het posten van nieuwsberichten en persfoto's op truckfan.

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


15 Apr 2021

Truckfan Top 10 om 10 over 10: Ford F650

Op truckfan.nl staat een uitgebreide en dagelijks groeiende verzameling truckfoto’s. Een overzicht uit deze collectie beelden staat in De Top 10 om 10 over 10! De foto’s staan in willekeurige volgorde. Deze week aandacht voor de Ford F650. Met foto’s van: Jan Korte, Harrie Kuiper en Alex Miedema. Samenstelling: Martijn Manrho. Ford F650. Ford F650. Ford F650. Ford F650. Ford F650. Ford F650. Ford F650. Ford F650. Ford F650. Ford F650.

0 reacties


Biertje? BYDje Budweiser!

Alcohol is aan mij niet besteed. Wat moet je ook met geestverruimende middelen als je geest van zichzelf al ruim genoeg is? Maar een tegenstander van bier ben ik ook weer niet. Anders zouden we die gave drankentransporters moeten missen. Neem nu dit persbericht van BYD, die we in ons land vooral van de bussen op Schiphol en de Wadden en de taxi’s in Rotterdam kennen. Deze week ondertekenden BYD en Budweiser China een strategische samenwerkingsovereenkomst op het hoofdkantoor van BYD in Shenzhen. Budweiser China zal BYD’s Q3 elektrische vrachtwagens aanschaffen en zal deze inzetten bij zijn brouwerijen in Foshan,

0 reacties

14 Apr 2021

12 Apr 2021

Nieuwe Scania Strieliner voor Ponne

Begin vorige week is deze prachtige Scania R450 afgeleverd aan Ponne uit Katlijk. Wietze Koopmans maakte bovenstaande foto nog vóór zijn eerste rit! En later deze week gelukkig nog een paar, want beladen is een truck toch het mooist! De trucks van Ponne hebben allemaal een naam op de cabine staan. Bij deze truck is dat ‘Strieliner’. Vind ik zelf geweldig gevonden, mooi het Friese woord voor stro samen laten voegen met de bekende Scania-term ‘Streamline’. Ponne en in het bijzonder chauffeur Thom Hietbrink, heel veel veilige kilometers toegewenst!

0 reacties

11 Apr 2021

10 Apr 2021

Benny Nauta ook overgenomen door VSDV

Het gaat maar door met de overnames van Friese bedrijven door enkele bedrijven van de verkeerde kant van de Afsluitdijk… Nadat VSDV Container Transport eerder dit jaar Sandstra uit Bolsward al overnam, neemt het bedrijf nu per 1 mei 2021 het personeel en wagenpark van Benny Nauta Transport BV uit Bitgum over. Benny en zijn broer Albert Nauta blijven betrokken bij het bedrijf. Albert gaat in het vervolg vanuit het kantoor in Bolsward werken. Ik wil de mensen van VSDV feliciteren, maar vind het voor de inwoners van Bitgum een harde dobber: in dik een jaar tijd zijn de vier

0 reacties

09 Apr 2021

Nieuwe stap Rolande in fossielvrij wegtransport: productie bio-LNG in Leeuwarden

Vanaf eind 2022 kan Rolande Bio-LNG leveren dat in Nederland is geproduceerd. Hiertoe wordt op de Energiecampus Leeuwarden een installatie gebouwd die uit biogrondstoffen de fossielvrije brandstof voor zwaar wegtransport produceert en waarmee tot 99,8 procent minder CO2-uitstoot ten opzichte van diesel wordt gerealiseerd.

“We zijn trots dat we als marktleider op het gebied van LNG, onze pioniersrol op het gebied van fossielvrij wegtransport van een nieuwe dimensie kunnen voorzien als mede-initiatiefnemer van de Bio-LNG Energiecampus Leeuwarden”, licht Jolon van der Schuit, CEO van Rolande, toe. “Daarmee geven we verder invulling aan onze missie om wegtransport te vergroenen, zonder dat het onrendabel wordt.”

Bermgras en koffiedik
Samen met projectontwikkelaar D4, bouw- en engineeringbedrijf Mele en het Fûns Skjinne Fryske Enerzjy (Fries energiefonds voor schone energie) wordt een installatie ontwikkeld en gebouwd die door vergisting Bio-LNG produceert uit biogrondstoffen. Naast GFT-afval is dit onder andere, bermgras, koffiedik, (plantaardige) olieresten, mest en graanresten. Alle gebruikte biogrondstoffen zijn, net als de gehele keten (van boer tot eindproduct), gecertificeerd en voldoen aan de Europese richtlijn voor duurzame (hernieuwbare) energie. De verwachting is dat de bouw van de Bio-LNG installatie nog dit jaar kan beginnen, waarmee het een van de eerste locaties van Nederland wordt.

38 miljoen kilometer
De installatie gaat jaarlijks ongeveer 9,2 kiloton Bio-LNG produceren. “Daarmee kunnen onze klanten maar liefst 38 miljoen duurzame en stille kilometers rijden. Trucks op Bio-LNG zijn namelijk ook nog eens veel stiller dan diesel vrachtwagens én stoten minder stikstof en fijnstof uit”, aldus Van der Schuit. “Onze klanten en hun opdrachtgevers vragen om brandstoffen waarmee hun CO2 -
doelstellingen gehaald kunnen worden. Met Bio-LNG kunnen zij hier enorme stappen in zetten.” Daarnaast is Bio-LNG op het moment dat het beschikbaar is, direct te gebruiken. “Met een LNG-truck kun je namelijk zonder aanpassingen aan de vrachtwagen, meteen overstappen op Bio-LNG. De trucks rijden al rond en de tankstations zijn er ook al, dus duurzamer transport is binnen handbereik.”

Naast de productie van Bio-LNG blijft Rolande de stap voor transporteurs naar dit duurzaam en economische haalbare alternatief faciliteren door te blijven investeren in (Bio-)LNG-tankstations. In 2021 worden naar verwachting tien nieuwe locaties in Nederland en Duitsland geopend.

0 reacties


Nieuwe Tekno modellen week 14 2021

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Via tekno.nl zijn deze te bestellen. Van Groningen. Sellgrens Skogtransporter. Altrex. Morten Rasmussen. Wilfried Trans Agro. Schneider. Hobur boek. Daarnaast zijn er ook enkele modellen aangekondigd die er aan zitten te komen en nu al gereserveerd kunnen worden: Alex Andersen. M.J. Interfreight. J.P. Vis. Schöni. Deze blogpost is mede mogelijk gemaakt door Tekno.

0 reacties


Hoofdrolspelers uit Volvo Trucks-viral The Tower nu bij dealers

Sinds deze week beschikt iedere Volvo Trucks-dealer in Nederland over zowel een Volvo FH als een Volvo FM-demo. Transporteurs kunnen een proefrit boeken en het nieuwe model nu zelf ervaren.

“Wij zijn trots dat we in samenwerking met onze tien Volvo Trucks-dealers verspreid over Nederland een uitgebreide demovloot kunnen neerzetten. Transporteurs kunnen alle voordelen van onze nieuwe trucks nu echt goed zelf ervaren”, verklaart Roeland Ruygt, verkoopdirecteur Volvo Trucks Nederland.

Iedere Volvo Trucks-dealer in Nederland beschikt nu over een Volvo FH- en Volvo FM-demo. De trucks kunnen via de dealer geboekt worden voor een proefrit.

Verkoopsucces
De introductie van de nieuwe Volvo Trucks-range verliep anders dan gepland. De trucks werden in het voorjaar van 2020 met een viralfilm The Tower geïntroduceerd. Voor deze spectaculaire film werden alle nieuwe modellen – Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM en Volvo FMX – op elkaar gestapeld om de kracht van de trucks te tonen. Door de Corona-pandemie was Volvo genoodzaakt de productiestart uit te stellen. Onlangs startte de serieproductie van de nieuwe Volvo Trucks-range.

“Eind van de zomer konden we een beperkt aantal beslissingnemers van transportbedrijven al een eerste indruk geven van onze nieuwe truckrange. Gelukkig was dat ondanks alle maatregelen op dat moment mogelijk. Maar het aantal gasten was beperkt: nog lang niet iedereen heeft onze nieuwe trots kunnen ervaren. Nu zijn de nieuwe modellen echter te zien bij de dealer: dichtbij de klant én Corona-proof”, vervolgt Roeland Ruygt.

Al voor de productiestart was de belangstelling voor de nieuwe modellen groot. In Europa werden al bijna 40.000 trucks besteld. “Ook in Nederland is de interesse in onze nieuwe modellen enorm. Hoewel het eerder nog niet mogelijk was om het nieuwe model echt goed aan de tand te voelen, plaatsten toch al veel transporteurs een bestelling”, verklaart Roeland Ruygt.

“Op basis van al die bestellingen, kunnen we stellen dat het nieuwe model al een verkoopsucces was vanaf het begin. We hopen nu ook degenen die nog twijfelen met een proefrit over de streep te trekken”, besluit Roeland Ruygt.

Chauffeur centraal bij ontwikkeling nieuwe range
De nieuwe range van Volvo Trucks werd in 2020 geïntroduceerd. De nieuwe modellen – de Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM en Volvo FMX – zijn ontwikkeld om chauffeurs in staat te stellen hun taken nog effectiever, veiliger en duurzamer uit te voeren. Chauffeurs stonden bij de ontwikkeling centraal. Alle trucks hebben een nieuwe, flexibele gebruikersinterface met een digitaal instrumentendisplay dat de chauffeur in elke situatie relevante informatie geeft. Bovendien hebben de Volvo FM en FMX nieuwe cabines voor meer ruimte en een beter direct zicht.

0 reacties

08 Apr 2021

Van Mossel nu ook ook dealer van Mercedes-Benz Trucks te Antwerpen

Van Mossel Automotive Groep, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, en Mercedes-Benz hebben een overeenkomst bereikt betreffende de verkoop en service van Mercedes-Benz Trucks te Antwerpen.


Met deze uitbreiding wil Van Mossel haar ambities om te groeien op de Belgische markt verderzetten. Recent was Van Mossel ook nog verantwoordelijk voor de grootste dealerovername sinds 2017 met de overname van de dealergroepen Fidenco in België en Autopolis in Luxemburg.


Strategische aanvulling in België

“Met Van Mossel C.A.C. te Turnhout verdelen we reeds Mercedes-Benz personenwagens en Vans en met Van Mossel Pans te Brecht ook Mercedes-Benz Certified Cars” zegt Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep. “Het toevoegen van Mercedes-Benz Trucks is een belangrijke strategische aanvulling. Waar we voordien enkel personen- en bestelwagens van Mercedes-Benz konden aanbieden, zullen we binnenkort dus ook actief zijn op het vlak van trucks. In Nederland doen we dit reeds vanuit 4 vestingen in de regio Groot Rotterdam. Vanaf heden openen we een nieuwe vestiging Mercedes-Benz Trucks te Bisschoppenhoflaan 275, 2100 Deurne.”

Momenteel wordt het bestaande pand volledig omgebouwd waarbij de werkplaats, receptie, magazijn en de ruimte voor de chauffeurs volledig zullen worden ingericht naar de allernieuwste eisen om een perfecte truck service aan de klanten en chauffeurs te kunnen bieden. Ook de kantoren worden volledig vernieuwd. En de buitenkant van het gebouw zal eveneens grondig aangepakt worden.


Hiermee wil Van Mossel alles in het werk stellen om de bestaande, maar zeker ook de nieuwe klanten te verwelkomen door hen niet alleen een gamma van betrouwbare, zuinige en veilige Mercedes-Benz Trucks aan te bieden maar eveneens een uitmuntende service.


Over Van Mossel Automotive Groep

De Van Mossel Automotive Groep is in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot een topspeler binnen de automotive-sector van Nederland. In België was Van Mossel vooral actief met de leasingactiviteiten. Begin 2019 startte het overnameoffensief van dealerbedrijven met de dealergroepen GMAN uit de regio Antwerpen en het Limburgse Bruyninx. In december 2019 werd ook Car Assistance Company uit Turnhout onderdeel van de groep. Begin dit jaar kwam Van Mossel Automotive Groep tot een akkoord met de familie Van Kelst waarmee Van Mossel met de vestigingen in Schriek, Aarschot en Leuven ook in Vlaams Brabant voet aan grond kreeg. In mei werd aan de groep Van Mossel Van Kelst, een Peugeot- & Citroënvestiging in Diest toegevoegd. Deze zomer kwam Van Mossel tot een overeenkomst met Garage Pans voor de overname van de Mercedes-Benz-vestiging in Brecht en recent kwamen daar ook nog de dealergroepen Fidenco en Autopolis bij.


In totaal telt Van Mossel Automotive groep ruim 250 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford, Opel, Mercedes-Benz, smart, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Renault, Dacia, Nissan, MG, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Maxus, Suzuki en Isuzu. Verder exploiteert zij 7 Occasion-vestigingen in NL, 2 Used Cars Centers in België en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van carrosseriebedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak, zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw en autoverhuur.
International Car Lease Holding, met een wagenpark van circa 90.000 voertuigen en behorend tot de top 5 van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. De onderliggende labels zijn Van Mossel Autolease, Van Mossel Privé Lease, Direct Lease, Westlease en J&T Autolease. Met ruim 4.600 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa € 3,5 miljard op jaarbasis.

0 reacties

07 Apr 2021

Renault T Evolution: de naam zegt het al

De pandemie die de wereld al meer dan een jaar in zijn greep heeft is best vervelend, maar het heeft als voordeel dat bedrijven op zoek gaan naar nieuwe manieren om in de publiciteit te komen als ze een nieuw product lanceren. In dit geval is het Renault die hun T-Evolution presenteert in het computerspel Euro Truck Simulator 2 en laat dat nou net een van mijn (Martijn Manrho, red.) lievelingstijdverdrijven zijn. Dus snel de game gestart en wat foto’s gemaakt van Renaults vernieuwde vlaggenschip. In game zijn de verschillen beperkt, nieuwe toplampjes, nieuwe wielkasten en een vernieuwd dashboard. Meest

0 reacties


DAF roept 'International Dealers of the Year 2021' uit

De Britse dealergroep Lawrence Vehicles Ltd. is uitgeroepen tot de 'DAF International Dealer of the Year 2021' tijdens de online DAF International Dealer Meeting. Lawrence Vehicles zet dé standaard op het gebied van klantenservice en is op de Britse markt voor trucks, onderdelen en financiële dienstverlening een toonaangevende speler. Zarpellon uit Italië werd benoemd tot ‘PACCAR Parts Europe International Dealer of the Year’. De titel ‘PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year’ ging naar Chassis Cab uit het Verenigd Koninkrijk en de Poolse dealer DBK won in de categorie ‘Used Truck Dealer of the Year’.


“Alleen een dealer die uitzonderlijk goed presteert en een echte expert is in alle facetten van het vak, verdient de titel 'DAF International Dealer of the Year”, aldus Harry Wolters, president-directeur van DAF Trucks, tijdens de online prijsuitreiking. “Zo’n dealer is toonaangevend op het gebied van klanttevredenheid, service en bedrijfsvoering en blinkt uit in de verkoop én het onderhoud van nieuwe en gebruikte trucks. Daarnaast ondersteunt de DAF International Dealer of the Year zijn klanten actief met de uitstekende diensten die PACCAR Parts en PACCAR Financial bieden.”


'DAF International Dealer of the Year 2021'
“De Britse dealergroep Lawrence Vehicles houdt zich intensief bezig met het verbeteren van de klanttevredenheid en is altijd op zoek naar mogelijkheden om zijn activiteiten uit te breiden, bijvoorbeeld door proactieve klantenondersteuning te bieden via DAF Connect en door voortdurend te investeren in training voor zijn monteurs”, aldus Harry Wolters. “Bovendien investeert de organisatie structureel in het merk DAF en heeft het onlangs een nieuw, indrukwekkend inspectiestation geopend waar trucks voor aflevering worden gecontroleerd om zo de klantbeleving nog verder te verbeteren. Lawrence Vehicles is een lichtend voorbeeld voor andere dealers en het professionele team is gepassioneerd, kundig en vastberaden om het elk jaar nóg beter te doen. Het succes daarvan valt af te lezen in de hoge klanttevredenheid. Mijn felicitaties aan het hele team!"


'PACCAR Parts International Dealer of the Year 2021’
“Zarpellon uit Italië – vorig jaar winnaar van de Growth Award – laat zien dat hard werken loont. Zowel de verkoop van trucks als van onderdelen is de afgelopen 12 maanden aanzienlijk gestegen. Bovendien investeerde Zarpellon in de toekomst door een nieuw, hypermodern onderdelenmagazijn te openen. Het team van Zarpellon is buitengewoon succesvol in wat het doet: het aanbieden van uitmuntende service aan klanten”, aldus Dick Leek, General Manager van PACCAR Parts Europe.

“Deze dealer verwierf een sterk marktaandeel en ontwikkelde een duidelijke focus op het bieden van reparatie- en onderhoudscontracten zodat klanten zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten. Daarnaast is Zarpellon open gebleven tijdens de COVID-19-pandemie en bleef het personeel tijdens de pandemie actief contact onderhouden met klanten om tóch zaken te kunnen doen.”


'PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year 2021'
“Chassis Cab heeft uitstekend gepresteerd in het ondersteunen van klanten door hen de best mogelijke financiële diensten en op maat gemaakte reparatie- en onderhoudscontracten te leveren. Dat leverde de Britse DAF-dealer de welverdiende titel van ‘PACCAR Financial International Dealer of the Year’ op”, aldus Gerrit-Jan Bas, Managing Director van PACCAR Financial Europe. “Deze dealer heeft vorig jaar niet alleen alle doelstellingen ruimschoots overtroffen, maar bleef ook te allen tijde de klant als koning behandelen. Chassis Cab weet precies wat nodig is om succesvol te zijn als transporteur en biedt daarom complete transportoplossingen die een maximaal rendement voor de klant garanderen. En die oplossingen zijn ook nog eens inclusief aantrekkelijke financieringsaanbiedingen.”


'DAF Used Truck International Dealer of the Year 2021'
De titel ‘DAF Used Truck International Dealer of the Year’ werd toegekend aan de Poolse DAF-dealer DBK. Gerrit-Jan Bas, Managing Director van PACCAR Financial Europe en ook verantwoordelijk voor het DAF Used Truck-programma: “DBK heeft een duidelijke visie op wat er nodig is om een klant succesvol te laten zijn; het begrijpt dat als een succesvolle klant tevreden is met de geleverde producten en diensten, dat dat automatisch resulteert in een succesvolle dealer. Het verkopen van een gebruikte truck vereist toewijding en focus. Het belangrijkste is het vinden van de best mogelijke oplossing voor de transportvraag van de klant. En DBK presteert uitstekend op dit gebied, waardoor de eigenaar gegarandeerd het beste rendement op zijn of haar investering krijgt.”

Naast de 'International Dealer of the Year Awards 2021' ontvingen de volgende dealers een 'Gold Award' voor hun uitstekende prestaties:

Ford & Slater, Verenigd Koninkrijk
ESA Trucks Polska, Polen
Nirvauto, Spanje
Hungarotruck, Hongarije
Centrako Group, Litouwen

0 reacties


Terugblik op Dakar 2021 met Remco Heilbron

Deel 5: Remco Heilbron, Firemen Dakar Team

0 reacties

06 Apr 2021

Koning opent nieuw magazijn van jarig CB en spreekt uitgevers en boekverkopers

Op 6 april verwelkomde logistiek dienstverlener CB Zijne Majesteit de Koning in CB's distributiecentrum aan de Erasmusweg in Culemborg. Na een rondleiding door een deel van het logistieke proces bezocht de Koning het gloednieuwe, high tech bakkenmagazijn van CB. In het bijzijn van onder meer Burgemeester van Culemborg Gerdo van Grootheest, zette de Koning met een druk op de knop het volautomatische magazijn in werking.

Het magazijn kan met behulp van shuttles en liften 2000 orders per uur picken en zorgt ervoor dat CB klaar is voor de steeds veranderende marktvraag.

CB bestaat dit jaar 150 jaar. Hans Willem Cortenraad, CB: 'Wij zijn verheugd de Koning in dit feestelijke jaar te ontvangen. Voor CB, CB'ers en het boekenvak een bijzondere eer voor ons werk.'

In gesprek met uitgevers en boekverkopers
Naast de opening van het magazijn ging de Koning in gesprek met uitgevers Geneviève Waldmann (Veen, Bosch & Keuning Uitgeversgroep), Mark Beumer (De Bezige Bij), Amin Usman (eigenaar Boekhandel Voorhoeve) en Eelco Zuidervaart (Boekhandel Donner) over de ontwikkelingen in het boekenvak. In deze tijden is lezen misschien nog wel belangrijker dan wanneer er geen pandemie is. De coronamaatregelen vragen van ondernemers in het boekenvak extra inventiviteit en creativiteit. CB, als logistieke spil in het boekenvak, ondersteunt hen daarbij.

Jubileumboek 'Collectief in boeken'
Deze ochtend zag ook het eerste exemplaar van het boek Collectief in boeken (Boom uitgevers) het levenslicht. Een boek waarin historica Marijke Huisman ter ere van CB's 150 jarig jubileum de ontwikkelingen in de boekenmarkt en het Nederlandse boekenvak belicht, met speciale aandacht voor de boekdistributie en de verhoudingen tussen uitgevers en boekverkopers. Samen creëerden zij anderhalve eeuw geleden een internationaal unieke oplossing voor een nog altijd actueel vraagstuk: de distributie van boeken in alle verschijningsvormen.

De Koning sprak tijdens het bezoek ook verschillende CB'ers over hun werk.

0 reacties


Nieuw: online container aanhangwagen configureren met productconfigurator

Rondaan BV, producent van R.A.F. aanhangwagens maakt het vanaf nu mogelijk voor afnemers om online container aanhangwagens te configureren. Door in een configurator de gewenste opties te selecteren is het mogelijk om in enkele stappen een eigen, volledig maatwerk product samen te stellen.

“Deze productconfigurator sluit naadloos aan op onze visie om onze producten volledig naar klantwens te ontwikkelen”, stelt Pieter Dirk Rondaan, mede eigenaar bij Rondaan Carrosserie en Wagenbouw. “Door onze klanten deze tool in handen te geven, kunnen zij zelf – wanneer het hen uitkomt – verschillende opties afwegen en toevoegen. Op deze manier kunnen zij snel, eenvoudig én online hun ideale product samenstellen. De productie, levering en service verloopt vervolgens op de typische Rondaan manier: met focus op kwaliteit en een strakke doorlooptijd.”

Continue uitbreiding tool
De productconfigurator is momenteel al beschikbaar voor alle afnemers en in te zetten voor het configureren van de R.A.F. container aanhangwagens. “De tool is echter continu in ontwikkeling. Zo voegen we ook onze andere producten toe. Denk hierbij aan de R.A.F. portaal aanhangwagen en de R.A.F. bulk opbouw.” Met de configurator zijn gebruikers verzekerd van een R.A.F. product welke volledig op maat wordt gerealiseerd. Ook zijn alle opties inzichtelijk en wordt er binnen 24 uur een offerte van het samengestelde product per e-mail toegestuurd.

R.A.F. container aanhangwagen
R.A.F. container aanhangwagens zijn door hun uitgekiende constructie en materiaalgebruik extreem licht en sterk. De aanhangwagens bieden een hoog laadvermogen en daarmee een uitstekend rendement en staan bekend om hun lange levensduur, prima restwaarde, lage onderhoudskosten en lage kilometerkostprijs.

Rondaan Carrosserie en Wagenbouw
Ontstaan vanuit het ambacht van wagenmakers is Rondaan uitgegroeid tot een innovatieve- en gespecialiseerde fabrikant en serviceorganisatie van transportmiddelen, hydraulische laad- en lossystemen en wegbeheermaterieel. De inmiddels 4e generatie Rondaan's combineren vakmanschap en ervaring met de meest moderne technieken en inzichten.

0 reacties


DAF breidt functionaliteit DAF Connect verder uit

DAF Trucks voegt opnieuw functionaliteiten toe aan het online DAF Connect Fleet Management Platform. Zo kunnen in de nieuwe webshop abonnementen binnen DAF Connect met één muisklik worden beheerd en maakt het open platform nu snelle integratie mogelijk met management software van derde partijen.

Steeds meer trucks die bij DAF van de productielijn komen, zijn uitgerust met het online fleet management platform DAF Connect. Deze gebruiksvriendelijke tool geeft altijd en overal inzicht in de prestaties van trucks, chauffeurs en logistieke processen. Die informatie helpt de inzet van voertuigen te verhogen, de operationele kosten te verlagen en een optimale efficiëntie te bereiken.


DAF Connect Webshop
Nieuw binnen DAF Connect is een webshop waarmee vervoerders hun DAF Connect abonnementen met één muisklik zowel kunnen beheren áls uitbreiden met aanvullende online diensten. Dat verhoogt het gebruiksgemak van het platform én de efficiëntie van de trucks.


In één oogopslag
“De webshop maakt het beheer van abonnementen bijzonder eenvoudig”, stelt Jorg Wijnands, Manager Marketing DAF Connect. “Het online dashboard laat in één oogopslag zien welke applicaties beschikbaar zijn om aan te schaffen en om uit te breiden.”


DAF Connect Open Platform
Een andere innovatie is de verbetering van het DAF Connect Open Platform, dat illustratief is voor de grote voordelen van DAF Connect ten opzichte van andere fleet management systemen. Het DAF Connect Open Platform maakt nu namelijk eenvoudige integratie mogelijk met reeds bestaande Fleet Management Systemen (FMS) en Transport Management Systemen (TMS) – vanzelfsprekend uitsluitend van geselecteerde, vertrouwde derde partijen.


Verbeterde software integratie met derde partijen
Het DAF Connect Open Platform stelt bovendien vooraf gecontroleerde derde partijen zoals wagenparkbeheerders in de gelegenheid om data rechtstreeks uit Connect op te halen. Die mogelijkheid beperkt de noodzaak van de montage van andere, dure hardwaremodules in het voertuig én maakt plug-and-play-integratie mogelijk – en vermindert zo de total cost of ownership van een truck.

0 reacties

04 Apr 2021

02 Apr 2021

Nieuwe Tekno modellen week 13 2021

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Via tekno.nl zijn deze te bestellen. Gullfiber. History. Kim Johansen. Scheufler ERT Sweden Daarnaast zijn er ook enkele modellen aangekondigd die er aan zitten te komen en nu al gereserveerd kunnen worden: HMF Philip Judge. welti-furrer Dekker Deze blogpost is mede mogelijk gemaakt door Tekno.

0 reacties