Renault D-serie, foto van Rietman

Renault D-serie

+4
Rietman
Renault D35 met MWM luchtgekoelde motor, 'n paar jaar terug net zoiets ingeruild en verkocht, nu ik denk nog vaak had ik maar niet verkocht, maar als we alles moeten bewaren .......

Reacties

draaipiet
Mooie serie was dat. Het lijkt wel ov er voor gewoon autovelgen zitten
+1
Rietman
@draaipiet Het zijn echt stalen 16" velgen, handig voor ons want de steek was het zelfde als de Zetor's van voor 1973, Bij ons in de omgeving liepen N70, N71 en N72 en natuurlijk de latere Super 3, Super 5 en soms een Master (bij enkele loonwerkers) en weer later de 53 en de 55 modellen.
draaipiet
@Rietman Ik heb nog een poos op een 89 mogen rijden, dat was de voorloper van de 551, dat was de lichtste watergekoelde in die tijd
draaipiet
Wanneer is Indumij over gestapt van Zetor naar Renault? of zijn ze een poosje allebij te gelijk bij Indumij geweest
+1
Rietman
@draaipiet Veldkoning was importeur van Renault (Holland United) ging failliet en Indumij wist dat Zetor naar Praneda ging, (ik dacht +/- 1975) Indumy heeft ik dacht ongeveer nog een jaar Renault en Zetor samen verkocht.
draaipiet
@Rietman Indumij bestaat nog steeds in Dordrecht als Renault personenautodealer. Ik weet niet of het de zelfde is
+1
Rietman
@draaipiet Ja... dat is nog altijd het zelfde bedrijf.
draaipiet
@Rietman Dat dacht ik al
+1
Prachtig spul

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
9
WEERGAVES
382
BATTLES
MEER FOTO'S