Toyota HiLux, foto van Truckfan Nieuwsposter

Toyota HiLux

3.343 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Lastige proloog stelt Van Loon tevreden
Het openen van de proef is altijd moeilijker dan het volgen van sporen. Op de elf kilometer lange proloog is dat zeker het geval, de proef is lastig. Erik van Loon en Sébastien Delaunay zetten een prima tijd neer met de nieuwe Toyota Hilux T1+ en daarmee is Van Loon tevreden.

“Het voelt heel goed,” vertelt Van Loon. “De rally begint morgen pas echt, dus we zagen de proloog echt als een opwarmer waarin we geen hele grote risico’s nemen en de auto willen leren kennen. We weten nu dat we meer snelheid kunnen meenemen op bepaalde stukken van de proef en dat willen we morgen toepassen. We zitten nu qua tijd best goed erbij, in de top tien. Dus daarmee ben ik tevreden, de Toyota voelt goed. Ik kijk uit naar de echte proeven.”

De eerste etappe van de Rallye du Maroc is 288 kilometer lang en bevindt zich, net als de andere proeven, rondom Zagora. De eerste auto start rond 10:44 uur (11:44 uur Nederlandse tijd) en wordt rond 15:43 uur (16:43 uur Nederlandse tijd) aan de finish verwacht. De rally is live te volgen via gaps.rallyedumaroc.com/2021/maroc/…. Klik vervolgens op FIA, Van Loon en Delaunay rijden met nummer 700.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
8
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO