Vick Versteijnen naar Le Dakar 2024

De kogel is door de kerk!!! Vick Versteijnen naar Le Dakar 2024!!


Na de succesvolle Morocco Desert Challenge van begin dit jaar, waar Vick en zijn team van Versteijnen Truck Racing de eerste plaats bij de Trucks hebben opgeëist, zijn de mannen klaar voor de volgende stap!!


De Iveco truck heeft het fantastisch gedaan in Marokko en zal nu, voor de tweede keer in de geel zwarte team kleuren, én deze keer zelfstandig door het eigen team opgebouwd, aan de start van de zwaarste rally ter wereld verschijnen.


Natuurlijk is de concurrentie in de Dakar Rally zeer groot, toch gaan Vick en zijn eigen team van enthousiaste en zeer kundige monteurs voor een plek in de top 5, maar beter nog….. het podium!!!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!