Transportsector helemaal klaar met boze boeren op de weg

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is helemaal klaar met protestacties van boeren. "Door met trekkers wegen of bedrijven te blokkeren treffen ze onze transportbedrijven die al zwaar zijn getroffen door de economische crisis en die bovendien voor ons allemaal in touw zijn. Dat is onaanvaardbaar", zegt voorzitter Elisabeth Post.

Reacties

Sjaakiee
Als ik hun was zou ik ook nooit meer wat bij een boer brengen 😁
Kilokaas
familie pelle
Och och Elisabeth. Misschien iets minder voor de spiegel staan en iets meer kijken wat je mensen vervoeren wie je denkt te vertegenwoordigen.
+1
familie pelle
@familie pelle ik zou me kapot schamen als ik Elisabeth post was.
agwf.nl/groente--fruit/…
familie pelle
@familie pelle en daar komt nog de indirecte transport bij
Kilokaas
@familie pelle er zijn veel mensen met andere normen en waarden dan wij die snappen het spelletje van geven en nemen niet maar doen het spelletje nemen en nemen
weurding
Niet zeiken. Hoeveel goederen zijn er wel niet landbouwgerelateerd?
+1
Kilokaas
Wij overdag zij snachts mag je ook nog sneller rijden win win situatie
weurding
@Kilokaas vrachtwagen boven 100?😁
+1
Thomas2000
Volgens mij zijn ze bang dat naar buiten komt dat verkeer een grote vervuiler is en dat de maatregelen op hun bord komen ipv de landbouw.
Stroman
@Thomas2000 Welke maatregelen kunnen hun treffen? Landbouw is de enige sector die kan leveren
Thomas2000
@Stroman elektrisch rijden
Bekkink
@Stroman vergeet aliexpress niet😂😜
Kars
@Thomas2000 daar vrezen ze meer voor dan ff oponthoudt
Stroman
Mevr Post trekt haar gezichtsscheur iets te ver open. Het zou haar sieren een iets ander standpunt in te nemen. Ze weet ook wel dat toch gauw een 30% (ruwe schatting van mij) van alle transport landbouw gerelateerd is. Groot deel van mevr post haar achterban eet dus van de landbouw. Dus Mevrouwtje Post: ietsjes dimmen graag. En int vervolg ff je vinger opsteken voordat je zomaar wat roeptoetert.
+2
Kringloper
Als het Agrarische transport weg valt, kan zeker de helft van de vrachtwagens aan de kant blijven staan, weer zo’n muts die niet weet waar de klepel hangt.
milkman1
In Frankrijk zwarte zaterdag. Hier zwarte woensdag?
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
19
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
1.893