MAN TGE, foto van Truckfan Nieuwsposter

MAN TGE

6.021 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Liander versterkt wagenpark met 60 MAN’s TGE
MAN - Liander_1
Netbeheerder Liander gaat zijn wagenpark uitbreiden met zestig nieuwe MAN TGE-bedrijfswagens. De strategische investering is gericht op het optimaliseren van de mobiliteit van de servicemonteurs van Liander, onderdeel van Alliander. De keuze voor de MAN TGE onderstreept de inzet van de onderneming voor betrouwbaarheid en efficiëntie in zijn dagelijkse operaties.

Met de keuze voor de MAN TGE zet Liander een belangrijke stap in de vernieuwing van zijn wagenpark. De netbeheerder beschikt over een wagenpark van ongeveer 1.200 bedrijfsauto's, waarin verschillende merken vertegenwoordigd zijn. Liander heeft nu voor een vloot nieuwe MAN’s TGE gekozen vanwege de goede en betrouwbare reputatie die de bestelwagen heeft. De eerste twintig exemplaren worden nog dit jaar in gebruik genomen, terwijl het resterende aantal in 2024 aan het wagenpark wordt toegevoegd.

Een ander doorslaggevend argument voor Liander om voor MAN te kiezen, was het feit dat MAN niet alleen bekendstaat om de levering van hoogwaardige bestelwagens, maar ook om de bijbehorende service met een ‘truckmentaliteit’ waarbij uptime van bedrijfsvoertuigen leidend is.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO