MAN TGE, foto van Truckfan Nieuwsposter

MAN TGE

6.021 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Leusden,11december2023
Onderscheidend vermogen: de MAN TGE Dutch Commander special edition
Krachtige aandrijflijn en achterwielaandrijving: trekgewicht tot 3,5 ton
Veel luxe in combinatie met maximaal gebruiksgemak
MAN DigitalServices maakt de inzet nog efficiënter
Met de TGE Dutch Commander introduceert MAN een bestelwagen waar ondernemers nieuwe energie van krijgen. Deze special edition onderscheidt zich met een aandrijflijn waarbij de power van de nieuw ontwikkelde Euro 6 BiTurbo-motor, een (optionele) automatische transmissie en achterwielaandrijving een perfecte match vormen. Zo bedraagt het maximale trekgewicht maar liefst 3,5 ton. De speciaal voor Nederland ontworpen edition biedt daarbij luxe en gebruiksgemak van het hoogste niveau: van 17 inch lichtmetalen velgen en lederen bekleding tot een Aluca kastenwand. Uiteraard zijn de MAN DigitalServices ook beschikbaar.

De nieuw ontwikkelde BiTurbo-motor van de MAN TGE Dutch Commander is goed voor een vermogen van 120 kW/164 pk. De (optionele) achttraps automatische transmissie garandeert onder alle omstandigheden een optimale vermogensafgifte naar de aandreven enkelluchts achteras. Met deze uitgekiende configuratie is de TGE Dutch Commander goed voor een maximaal trekgewicht van 3,5 ton. Daarmee is hij in combinatie met de optionele vaste trekhaak ook klaar voor zware klussen.

Alle ruimte voor luxe
De TGE Dutch Commander is in een beperkte oplage beschikbaar en is ook wat zijn uitgebreide standaarduitrusting betreft in alle opzichten onderscheidend. Al op het eerste gezicht springen zwarte 17 inch lichtmetalen velgen en de grote zonneklep in het oog. Dankzij lederen bekleding en de geveerde bestuurdersstoel is het comfort van topklasse. In de cockpit valt ook het mediasysteem met 8 inch display op. De adaptieve cruise-control en trailer assist dragen bij aan een nog relaxtere én veiligere rijervaring. Met het maatwerk van de Aluca kastenwanden vervult de TGE Dutch Commander ook op het gebied van gebruiksgemak een voortrekkersrol.

Werkt goed: MAN DigitalServices
MAN DigitalServices maakt de inzet van een TGE Dutch Commander nog efficiënter. Bij aankoop van de special edition zijn diverse diensten gedurende twee jaar gratis inbegrepen. Dat geldt om te beginnen voor EfficientRoute. Deze dienst zorgt er met automatische updates voor dat de navigatiekaarten altijd actueel zijn. Real-time verkeersinformatie is daarbij geïntegreerd. Ook MAN Online News is twee jaar gratis. Met deze dienst is de bestuurder via het scherm navigatiesysteem altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de weersituatie.

MAN ServiceCare S geeft de bestuurder van een TGE Dutch Commander een seintje als het tijd is voor onderhoud. Omdat het ook de onderhoudsgegevens met de MAN-dealer deelt, is het onderhoud snel én gericht uit te voeren.

Alle beschikbare features van MAN DigitalServices zijn zichtbaar op het RIO platform, waar ze ook te bestellen zijn. Direct daarna worden de diensten over-the-air geïnstalleerd. Klik hier voor alle informatie over het DigitalServices-aanbod voor de MAN TGE.

Nu te configureren
De MAN TGE Dutch Commander is inmiddels online te configureren op de website van MAN. Uiteraard adviseert de MAN-dealer ondernemers bij het samenstellen van hun persoonlijke TGE met maatoplossingen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO