Iveco S-Way, foto van Truckfan Nieuwsposter

Iveco S-Way

AH den Hartog & Zn BV neemt een nieuwe IVECO S-WAY 6x2 in ontvangst
AH den Hartog & Zn BV heeft onlangs een nieuwe aanwinst toegevoegd aan haar machinepark. Het bedrijf heeft namelijk een nieuwe IVECO S-WAY 6x2 in ontvangst genomen. Deze vrachtwagen zal ingezet worden voor verschillende projecten in de aannemerij.

De IVECO S-WAY is een innovatieve en krachtige vrachtwagen die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en efficiëntie. De nieuwe S-WAY voor AH den Hartog & Zn BV is een voormalig demovoertuig en is voorzien van diverse accessoires waaronder Alcoa lichtmetalen velgen, een lichtbak, verstralers en staande RVS uitlaatpijpen achter de cabine. Deze IVECO S-WAY is daarmee ook een echte eyecatcher op de weg.


AH den Hartog & Zn BV
AH den Hartog & Zn BV is al jarenlang een toonaangevend familiebedrijf. Het bedrijf is gestart als fruitteeltbedrijf door AH den Hartog (Sr). Toen de paard en wagen werden vervangen door tractoren, bleef er personeel over en werd er besloten om naast het fruitbedrijf te starten met loonwerk. Het loonwerk werd later overgenomen door Johan den Hartog en is sinds 2007 een zelfstandig bedrijf.

Het bedrijf richt zich voornamelijk op het verhuren van grondverzetmachines met geschoold personeel in de aannemerij. Flexibiliteit en kwaliteit zijn belangrijke kernwoorden bij AH den Hartog & Zn BV. Het bedrijf heeft door de jaren heen aan verschillende projecten meegewerkt en heeft hiermee een uitgebreide ervaring opgebouwd.

Het bedrijf beschikt over een modern machinepark en heeft een breed scala aan machines tot haar beschikking. Hierdoor is het bedrijf in staat om in te spelen op de verschillende wensen van haar klanten en projecten van verschillende omvang aan te nemen.

Bij AH den Hartog & Zn BV staat de klant centraal. Het bedrijf streeft naar een langdurige relatie met haar klanten en werkt dan ook altijd nauw samen met haar opdrachtgevers om tot het beste resultaat te komen. Daarbij wordt er niet alleen gekeken naar de wensen van de klant, maar wordt er ook proactief meegedacht om tot de beste oplossingen te komen.

Het bedrijf hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar werkzaamheden en het machinepark. Hierdoor wordt er veel aandacht besteed aan het onderhoud van de machines en het opleiden van het personeel. Door deze focus op kwaliteit en de brede ervaring van het bedrijf, kan AH den Hartog & Zn BV haar klanten een hoge mate van betrouwbaarheid en deskundigheid bieden.

De IVECO S-WAY werd klaargemaakt door IVECO Schouten, vestiging Almkerk. Een dealer welke niet onbekend is voor AH den Hartog & Zn BV. Deze relatie gaat namelijk al wel 25 jaar terug.

IVECO NLS en IVECO Schouten wensen AH den Hartog & Zn BV veel veilige kilometers toe met deze stoere IVECO!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
2
WEERGAVES
23
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO