Iveco S-Way, foto van Truckfan Nieuwsposter

Iveco S-Way

W. Greving en Zn neemt een nieuwe IVECO S-WAY in ontvangst
W. Greving en Zn, een bedrijf gespecialiseerd in het vervoer van diverse goederen, heeft recent een nieuwe IVECO S-WAY in gebruik genomen. Deze vrachtwagen is uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen en een krachtige 490 Pk 13-liter FPT motor zonder EGR. Het bedrijf heeft als doelstelling om haar vervoers- en logistieke activiteiten steeds efficiënter en duurzamer te organiseren. De nieuwe IVECO S-WAY speelt daarin een belangrijke rol en het bedrijf heeft de wens voor vele veilige kilometers met deze nieuwe vrachtwagen.

De nieuwe IVECO S-WAY van W. Greving en Zn is een 4x2 trekker met een kipper en walking floor hydrauliek. Het beschikt over een krachtige 490 Pk 13-liter FPT motor zonder EGR. Daarnaast is de S-WAY rijk uitgerust met allerlei veiligheidsvoorzieningen, waardoor het bedrijf er zeker van is dat het de vervoersopdrachten op een veilige manier kan uitvoeren.


W. Greving en Zn

W. Greving en Zn is gespecialiseerd in binnenlandse expeditie en kippertransport. Het bedrijf richt zich op het optimaal voldoen aan de eisen en wensen van de opdrachtgevers door een goede en flexibele relatie op te bouwen met de klanten. Bij W. Greving en Zn is het belangrijk om een goed onderhouden en modern wagenpark te hebben en een open sfeer binnen de organisatie te bevorderen. Hierdoor wordt gegarandeerd dat de klanten een goede service en kwaliteit ontvangen.


Cornelis bedrijfsauto's

Cornelis Bedrijfsauto's is opgericht in 1935 en is uitgegroeid tot een specialist op het gebied van bedrijfswagens. Het bedrijf heeft vestigingen in Noord-Nederland en is de hoofddealer van het merk IVECO en FIAT Professional. Cornelis Bedrijfsauto's biedt haar klanten een compleet pakket aan mobiliteitsoplossingen, variërend van verkoop en onderhoud tot financieringsadvies. Het bedrijf kiest voor een relatief kleine, platte organisatie, om zo een laagdrempelige dienstverlening te garanderen met een vast aanspreekpunt. Het bedrijf gelooft in de kracht van korte communicatielijnen en biedt haar klanten een betrouwbare bedrijfswagen met het hoogst mogelijke rendement.


Cornelis bedrijfsauto's en IVECO wensen W. Greving en Zn veel veilige kilometers toe met deze stoere IVECO!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO