INEOS Grenadier, foto van Truckfan Nieuwsposter

INEOS Grenadier

EERSTE DEALERS VAN INEOS GRENADIER IN DE BENELUX OPENEN DEZE ZOMER

Hedin Mobility Group is gekozen als distributeur en dealer van INEOS voor de Benelux
Vier locaties in de Benelux behoren tot de meer dan 160 bevestigde verkoop- en servicepunten voor de INEOS Grenadier over de hele wereld
Wereldwijd dealernetwerk telt gevestigde dealergroepen, 4X4-specialisten en dealers van landbouwmachines
Eind 2022 zal INEOS volgens de planning 200 verkoop- en servicepunten over de hele wereld hebben
Londen, 25 april, 2022: INEOS Automotive heeft de partner bekendgemaakt die de eerste vier verkooppunten in de Benelux gaat beheren. Deze behoren tot de eerste 160 locaties die nog worden bevestigd, in markten over de hele wereld.

Eind 2022 zal INEOS volgens planning een netwerk van 200 verkoop- en servicepunten in meer dan 50 landen hebben voor de Grenadier, inclusief gevestigde dealergroepen, 4X4-specialisten en dealers van landbouwmachines.

Hedin Mobility Group, een van Europa's grootste private autodealers met 190 locaties en vertegenwoordiger van meer dan 30 automerken, is gekozen als distributeur en dealer van INEOS Automotive voor de Benelux.

De eerste vier dealerlocaties van Hedin Mobility Group in de Benelux die tot dusver zijn bevestigd, zijn:

Lokeren, België
Zaventem, België
Utrecht, Nederland
Luxemburg, Luxemburg
INEOS werkt samen met Hedin aan het opzetten van verkooppunten en de voorbereiding op de ontvangst van klanten in de komende maanden. Dat proces omvat een intensief INEOS-trainingsprogramma voor de verkopers en technici. De eerste van de aangewezen locaties wordt deze zomer geopend.

Er wordt naar gestreefd dat de meeste klanten in de Benelux zich altijd binnen 50 km van een officieel verkoop- of servicepunt bevinden. De verkooppartners vormen de kern van het servicenetwerk, terwijl zorgvuldig geselecteerde werkplaatspartners voor extra geografische dekking gaan zorgen.

“Wij hebben meer dan een jaar intensief gezocht naar partners die ons enthousiasme en onze passie voor de Grenadier delen,” zei Klaus Hartmann, Head of Europe van INEOS Automotive. “Hedin Mobility Group begrijpt 4X4-rijders en hun specifieke eisen, en heeft een lange staat van dienst als het gaat om sterk gepersonaliseerde klantenservice. Samen zullen wij klanten voor de Grenadier graag het advies, de begeleiding en de ondersteuning bieden die zij van ons vragen.”

Hedin Mobility Group is aangewezen als verkooppartner voor de INEOS Grenadier in 11 landen in Europa, waaronder de Benelux, Zwitserland, de vier Scandinavische landen Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland, en ook Estland, Letland en Litouwen.

Potentiële klanten kunnen hun dichtstbijzijnde Grenadier-dealer vinden met een interactieve kaart op ineosgrenadier.com.

De volledige technische specificaties en prijzen van de INEOS Grenadier in de Benelux worden eind april bevestigd en orders kunnen in mei worden geplaatst. Voor prijzen van de INEOS Grenadier in de Benelux dienen klanten rechtstreeks contact op te nemen met de Hedin Mobility Group in hun respectievelijke markt.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S