Toyota HiLux, foto van Truckfan Nieuwsposter

Toyota HiLux

Toyota voelt goed tijdens eerste etappe in Abu Dhabi
Tijdens de eerste etappe van de Abu Dhabi Desert Challenge gebeuren er verschillende kleine dingen bij Erik van Loon, daardoor kost het vinden van het goede ritme wat meer moeite. De Toyota Hilux T1+ voelt goed aan en daardoor noteren Van Loon en Sébastien Delaunay rijden de achtste tijd. Van Loon kijkt uit naar de tweede etappe.

"We begonnen prima," vertelt Van Loon. "Maar we hadden een probleem met het drinksysteem, dat werkte niet. Terwijl ik probeer om dat snel te fixen, mis ik een note van Sébastien en lette ik even niet goed op. Dat kost ons een minuut of vijf. In het tweede gedeelte loopt de band er bijna af na een jump. Toen besloten we om het gas iets terug te nemen en risicoloos naar de finish te rijden. Morgen weer een dag, dan hopen we op een beter resultaat. De Toyota voelt goed aan, dus daar ben ik blij mee."

De tweede etappe van de Abu Dhabi Desert Challenge gaat over 318 kilometer. De eerste auto start rond 8:00 uur (5:00 uur Nederlandse tijd) en wordt rond 12:10 uur (9:10 uur) aan de finish verwacht.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
69
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO