Iveco S-Way, foto van Truckfan Nieuwsposter

Iveco S-Way

514 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Als een van de eersten in de Benelux gaat Waterfront BV met drie IVECO S-WAY NP's op BIO-LNG de weg op. Door de aanwezigheid van twee LNG-tanks, met een blend van 20% BIO-LNG, is de hoogste actieradius van 1.600 kilometer mogelijk. Daarnaast zet Waterfront BV, mede door een fijne samenwerking met Rolande en IVECO NLS, een significante stap op het gebied van duurzaamheid. De CO2 uitstoot wordt hierdoor met ruim 30% gereduceerd ten opzichte van een Euro 6 diesel aangedreven truck.

afbeelding-persbericht-snel-waterfront.jpgGert Snel licht als CEO van Snel Logistic Solutions Group de keuze voor de IVECO S-WAY en BIO-LNG (geleverd door Rolande) toe: "We willen onze CO2 footprint blijvend verlagen en daarom is de stap naar de nieuwe generatie IVECO's logisch te noemen. IVECO heeft namelijk een grote stap gezet door de komst van een nieuwe generatie truck die helemaal up-to-date is en een prachtige uitstraling heeft. We hebben drie stuks aangeschaft, zodat we de nieuwe IVECO S-WAY NP's uitgebreid en verfijnd kunnen testen. Door veel kilometers te maken kunnen we flink geld besparen, omdat de brandstof goedkoper is. Hoe meer kilometers we rijden, des te groter het aantoonbaar verschil is."

Duurzame partners slaan handen opnieuw ineen
IVECO NLS en Waterfront BV / Snel Logistic Solutions slaan figuurlijk de handen ineen door levering van drie IVECO S-WAY NP's , die zijn voorzien van een zuinige Cursor 13 motor met 460 pk en 2.000 Nm koppel. Joep van Aar, Directeur Key Accounts bij IVECO NLS: "Dit voelt puur als een overwinning, omdat we meer dan een jaar in gesprek zijn geweest. Het geeft een trots gevoel dat we drie IVECO S-WAY's hebben geleverd aan de Transporteur van het jaar in België." Gert Snel vult aan: "Ik ben zeer te spreken over IVECO. Daarnaast kunnen we bouwen op goede ervaringen met onze IVECO Stralis AT met 330 pk die met succes op de weg reden. We gaan nu vol trots met de nieuwste generatie de weg op. Het is een verlenging van de reeds succesvolle samenwerking met de normen van vandaag hierin verwerkt. Daarnaast staan we altijd open voor iets nieuws en uitdagends."

Waterfront BV / Snel Logistic Solutions
De IVECO S-WAY's worden ingezet voor grote opdrachtgevers als Spa en Coca Cola. Gert Snel: "We gaan hen servicen met onze nieuwe IVECO S-WAY's. We helpen hen om de carbon footprint te verlagen door de inzet van BIO-LNG aangedreven trucks. Hiermee geven we gezamenlijk richting aan ons beleid." Als vooruitstrevend bedrijf streeft Snel Logistic Solutions met passie naar kwaliteit, veiligheid en zet het duurzame stappen op het gebied van milieu om de CO2 uitstoot te reduceren. De IVECO S-WAY NP op BIO-LNG sluit hier naadloos op aan. Daarnaast blijft het alle ontwikkelingen op het gebied van automatisering, digitalisering en alle technische ontwikkelingen nauw gezet volgen. De IVECO's worden gekoppeld aan speciale trailers die zijn voorzien van een automatische laad- en losinrichting. Door dit materieel maximaal in te zetten wordt er maatwerk geleverd om nog zorgvuldiger aan de wensen van de klanten tegemoet te komen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
27
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO