Nog een compleet nieuw Volvo type: de elektrische FM Low Entry

Heel eerlijk: dit vind ik het leukste Volvo nieuws van de afgelopen dagen… Kan niet wachten hem in het echt te zien! Hier onder weer het officiële persbericht. Volvo Trucks introduceert voor het eerst een vrachtwagenmodel dat alleen met een elektrische aandrijving is ontwikkeld. Met een capaciteit voor zware ladingen en een uitstekend zicht voor de chauffeur, is de FM Low Entry een elektrische truck die geoptimaliseerd is voor veilig en efficiënt rijden in stedelijke gebieden. Nu steeds meer steden ernaar streven om hun stadsmilieu te verbeteren door de emissieniveaus te verlagen, neemt de vraag naar trucks zonder uitlaatemissies die

Reacties

Tarik Speelman
Hij oogt ook netjes als low-entry; de lijnen kloppen! Bij de concurrent moet ik nog altijd wennen aan de low entry die ik niet zo geslaagd vind ogen in die versie.
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
57