TomTom introduceert vrachtwagennavigatie

TomTom introduceert speciale routes voor vrachtwagens in haar TomTom GO Navigation-app. Met de app kun je nu de afmetingen van je voertuig invoeren voor een gepersonaliseerde routebegeleiding. Bovendien kunnen benzinestations gevonden worden, waar men het specifieke type brandstof voor elk voertuig kunt…

Reacties

buttonfreak
Nu pas? Het is toch al jaren een probleem dat vrachtwagenchauffeurs ongewild in de krappe straten komen door gebrekkige navigatiesystemen?
+1
steenhaas1
Dit gaat over de app, niet over de fysieke tomtom's
buttonfreak
@steenhaas1 desalnietemin verbaast het mij, maar bedankt voor de duiding
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
46