Doelgroep Media lanceert twee nieuwe platforms

DE WESTEREEN – Doelgroep Media vof uit De Westereen heeft twee nieuwe platforms gelanceerd. Naast het druk bezochte Transport Online, dat al sinds 2004 een begrip is binnen de transportwereld, heeft dit platform er twee broertjes bijgekregen. Beide nieuwe platforms, Auto Info(www.auto-info.nl) en Jouw Eigen Huis (www.jouweigenhuis.nl), zagen in december 2020 het licht.
Auto info
Het eerste platform dat werd gelanceerd is Auto info. Auto info richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op de autogebruiker en/of -liefhebber. Het platform biedt nieuws, informatie en achtergronden maar ook voor een overzicht van rijscholen en garages en/of autobedrijven kunt u op Auto Info terecht.
De bezoeker kan zich gratis registreren op het platform en zelf foto’s, occasions en vacatures plaatsen. Zo wordt het een interactief platform voor elke autoliefhebber.
Het platform is volledig gratis te bezoeken én gebruiken door de bezoeker.
Jouw Eigen Huis
Het tweede platform dat in december werd gelanceerd is Jouw Eigen Huis. Op het platform Jouw Eigen Huis kan iedereen met een huis terecht, of dit nu een huur- of koophuis betreft. De bezoeker vindt er nieuws, achtergronden en belangrijke informatie omtrent een woning.
Maar ook hier kan de bezoeker een actieve rol spelen op de website door interieurfoto’s te plaatsen, het huis te koop of te huur aan te bieden. En ook op Jouw Eigen Huis kan dit allemaal gratis voor de bezoeker.
“Naast een interesse in de transportwereld deelt onze redactie ook een interesse in auto’s en autosport. Auto Info was dan ook een logische stap voor ons om te maken”, aldus Esther van der Wal-de Vries, hoofdredacteur van de verschillende platforms.
“Jouw Eigen Huis is meer geboren uit een eigen behoefte. De huizenmarkt is momenteel nogal overspannen. Er wordt op websites voor huizen vaak veel van hetzelfde geplaatst namelijk: huizen. Ik mistte nog een platform dat alle facetten van een huis belicht en de bezoeker een interactieve rol geeft. Ik denk dat mensen op de bekende huizensites ook vaak een avondje besteden om de interieurs van de huizen te bekijken. Nu kan dat via Jouw Eigen Huis en kun je ook je interieur delen wanneer je bijvoorbeeld net verhuisd bent of gewoon trots bent op jouw interieur en iedereen dat mag zien. Daarnaast vind ik het ook prettig om op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen in de huizenmarkt en dat het liefst op één centrale plek. Dat kan nu met Jouw Eigen Huis.”, besluit van der Wal- de Vries.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0