MARK LAAN NIEUWE NAVIGATOR FIREMEN DAKARTEAM

Zowel Mark Laan als zijn bijdrage in de bouw van de hospitality truck zijn niet over het hoofd te zien. Zijn toetreding tot het Firemen Dakarteam heeft er mede voor gezorgd dat het team de volgende stap in zijn ontwikkeling kon maken. Zijn inzet, enthousiasme, plannen en ideeën omtrent het team en het materiaal werken enorm aanstekelijk.

Dat het (foutloos) navigeren door de Saoedische woestenij geen sinecure is realiseert Mark zich maar al te goed. Wij kennen hem echter als iemand die geen uitdaging uit de weg gaat; dat is ons al sinds dag één duidelijk.

Mark Laan,
Mark is directeur/eigenaar van Caravancentrum Venhuizen.

Daarnaast werkt hij bij de vrijwillige brandweer van Hem/Venhuizen, Veiligheidsregio Noord-Holland Noord, met als functie manschap en voertuigbediener.

“Ik heb niet direct ja gezegd, maar eerst alles goed overwogen. Na overleg, met onder andere mijn familie, was mijn antwoord dan ook volmondig: ja.” aldus Mark.

“Mijn verleden in autosport, de technische kennis, mijn vastberadenheid en 110% inzetmentaliteit, zijn eigenschappen waarvan ik kan zeggen, dat ze me helpen een goede prestatie neer te gaan zetten voor het team.”

Volgens Mark is er dan ook geen ik in een team: “Samen met Jan en Richard gaan we de aankomende Dakar’s voor een topprestatie zorgen in de Iveco racetruck. Daarnaast vergeet ik zeker niet onze monteurs, het zijn ontzettend fijne collega’s en verdienen net zoveel credits voor de successen van afgelopen jaren”, aldus de kersverse navigator.

Door de aanschaf van de IVECO, in combinatie met de jaarlijks groeiende technische- en teamontwikkeling, weet het Firemen Dakarteam zeker dat het top 10 doel realistisch is.

“In eerste instantie willen we tijdens enkele specials vriend en vijand verrassen door scherpe top 10 klasseringen neer te zetten. Op termijn is het natuurlijk de bedoeling om in het eindklassement binnen de top 10 te eindigen”, aldus Richard de Groot.

Het Firemen Dakarteam heeft ondertussen de eerste tests en technische sessies achter de rug.

Richard de Groot: “Man, man, man … wat een beest van een machine. Het is ongelofelijk hoe Team De Rooy aan de ene kant een ogenschijnlijk “eenvoudige” constructie maar tegelijkertijd technisch zeer hoogstaande machine heeft neergezet. Echt vakwerk.” … gevolgd door een hele brede glimlach.

Daarnaast blijft op gebied van marketing en bekendheid het Firemen Dakarteam-merk zich ook verder ontwikkelen.

“We tikken ondertussen bijna de 60.000 volgers aan op Facebook. Daarmee liggen we op koers om binnenkort de grootste Nederlandse Dakar truck Facebook community te worden. We zijn een volwaardig merk met bereik, betrokkenheid, volgers; alles dr op en dr aan. Voor onze partners hebben we meer dan eens een miljoenen bereik gerealiseerd. En dat wordt alleen maar beter, groter en internationaler. Ook komend jaar willen we op ieder vlak vriend en vijand verbazen.”

Het grote aftellen naar de Dakar van 2021 is begonnen. En de klok tikt standaard sneller dan gewenst. Ondanks dat staan we vol vertrouwen te trappelen om in Djedda weer voet aan wal te zetten.

Bijlages

(klik om te vergroten)

Geef een passende beschrijving van deze foto!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
329

TREFWOORDEN