VIDEO: Farmers Defence Force - Aftermovie Demonstratie RIVM - 22/07/2020

Farmers Defence Force:
Met data knoeien om boeren uit te roeien. Wij eisen oa een kloppend verhaal en wensen niet bedrogen te worden door het Rijks Instituut voor Volksverlakkerij en Manipulatie.

Reacties

Bonne
Moohooi!!!
Albert Peters
En jullie denken dat dit enig effect heeft?
+2
Jannus
@Albert Peters Wees eerlijk,het houd wel een beetje dooi in het 30 jaar bevroren boeren LTO bloed 🥵
Albert Peters
@Jannus is deze herrie dooi?
Jannus
Quote Reactie van @Albert Peters:
is deze herrie dooi?

Jjooaaahhh? als er prikkebord.nl/topic/224605/ op willen staan met ook de mogelijkheid van 'herrie' te gebruiken dan noem ik dat 'dooi'


en het houdt Den Haag lekker wakker
Weidezicht
@Albert Peters ik ben ook wel eens sceptisch, en vindt dat er soms op andere manier mede actie gevoerd moet worden, maar daar heb je dan eigenlijk een heel reclame/marketingteam voor nodig, zeg maar wat STAF doet, maar dat dan nog meer, en de media in persen. Maar buiten kijf staat in mijn ogen, dat zonder 1 oktober en alle acties daarna, er nooit zoveel in beweging zou zijn gekomen, zowel binnen de landbouw, als ook dasr buiten, met openbaringen over MER gesjoemel rondom lelystad het niet hebben van vergunningen van bijv. Schiphol. De politieke dwang op RIVM om uitstoot verkeer anders te berekenen enz.
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1.546