Geen OCV ritten in 2020

OCV stuurde een bericht aan haar vaste deelnemers:

Een jaar vol onzekerheden tot nu toe en ook voor velen in de toekomst.
Nog steeds het gesprek van de dag, en de vraag krijgen we regelmatig, wat gaan jullie als OCV doen in 2020. Helaas, een kort antwoord: niets.

Ook de sept. rit hebben we geannuleerd, enkele zullen misschien denken, dat duurt toch nog zo lang?

Omdat er teveel onzekerheden zijn en wij altijd heel veel deelnemers hebben vanuit geheel Nederland, willen wij niet het risico lopen dat de virus tijdens onze bijeenkomst zomaar weer onder ons ontwikkeld of een besmetting ontstaat. We willen hiervoor niet verantwoordelijk gesteld worden.

Wij volgen hiermee het advies op van de vele mensen die ons dat ook adviseren, vandaar een jaar zonder OCV ritten. Hopelijk kunnen we in 2021 weer van start, maar het zal anders zijn dan we gewend waren.

We krijgen waarschijnlijk ook te maken dat we evenementen aan moeten melden de aantallen deelnemers die wij gewend zijn, met de nodige beperkingen e.d. We wachten wel af.

We hopen dat iedereen begrip heeft voor onze beslissing.

Namens ons en we denken ook namens alle OCV liefhebbers het beste toegewenst in de komende tijd. Maar ook dat iedereen toch van een fijne vakantie dit jaar mag genieten.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
53