Volkswagen Bedrijfswagens verlengt fabrieksgarantie met drie maanden

Volkswagen Bedrijfswagens verlengt de fabrieksgarantieperiode met drie maanden. Dit geldt voor de Amarok, Caddy, Transporter en Crafter waarvan de fabrieksgarantie afloopt in de periode tussen 1 maart en 31 mei 2020. De verlenging geldt gedurende drie maanden na het verstrijken van de officiële fabrieksgarantietermijn.

Als gevolg van COVID-19 is het voor Volkswagen Bedrijfswagen-rijders soms niet mogelijk om binnen de geldige garantieperiode noodzakelijke werkzaamheden aan hun auto te laten uitvoeren. Met de verlenging van de fabrieksgarantie met drie maanden biedt Volkswagen Bedrijfswagens een extra service in deze periode.

In Nederland zijn de werkplaatsen van de Volkswagen bedrijfswagendealers onveranderd geopend, maar worden er speciale voorzorgsmaatregelen nageleefd in verband met COVID-19.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0