60e editie Caravana sfeervol en veelzijdig

Van 23 t/m 28 januari viert Caravana haar 60e jubileum in het WTC Expo te Leeuwarden. Caravana is hét perfecte uitstapje voor iedereen die snel in de vakantiestemming wil komen. Op dit succesvolle kampeerevent begint de voorpret en vind je alles wat je nodig hebt om van je kampeervakantie een topvakantie te maken. Tijdens een gezellig dagje uit in het WTC Expo doe je een heleboel inspiratie op.

Breed aanbod
Caravana pakt uit met met caravan- en camperprimeurs, vouwwagens, (voor)tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste technieken en trends op kampeergebied. Beleving en sfeer hebben dit jaar extra aandacht gekregen. Het aanbod is verrassend veelzijdig. Naast de vele vertrouwde deelnemers en merken zijn onder andere Eriba, LMC en Laika weer terug op Caravana.

Er worden door vele deelnemers demonstraties op de stand gegeven en bezoekers kunnen samen met Veneboer Caravans & Campers in een Bürstner camper testritten maken. Daarnaast kunnen bezoekers een camper voor 1 week mee op reis winnen en laat De Waard Tenten in samenwerking met campings zien hoe mooi kamperen met de tent kan zijn. Vakantiegangers die graag goed voorbereid op reis gaan kunnen presentaties volgen in de hal met campings, (voor)tenten en accessoires van onder andere ANWB, Camp-to-go en NKC.

Kampeerauto van het jaar verkiezing
Voor het 13e jaar op rij houdt de NKC de Kampeerauto van het jaar verkiezing. De Kampeerauto van het jaar 2020 wordt weer een echte publieksprijs. Er zijn drie categorieën: bus, integraal en half integraal. Net als afgelopen jaar is er per categorie een winnaar. Donderdag 23 januari om 14.00 uur maakt de NKC op Caravana de winnaars bekend op het podium naast haar stand (standnummer 3095). Je bent van harte welkom om dit feestje met ons mee te vieren!

Tot ziens op de gezelligste kampeerbeurs van Nederland! Caravana is van 23 t/m 18 januari iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
44

TREFWOORDEN