Knijnenburg reageert op "blokkade" hype

Bericht van de directie van Knijnenburg die reageert op het bericht dat rondging over het gerucht het ze klaar stonden om de boeren te blokkeren:

We hebben lang op onze tong gebeten en tot op heden nog niet gereageerd, maar uiteindelijk nu toch besloten ook ons zegje te doen.
Na een dag lang een soort publieke tuchtiging te hebben moeten doorstaan via facebook, twitter, email en telefoon, hierbij onze kant van het verhaal.

Wij zijn op geen enkele manier betrokken bij de mobiele wegblokkades die in het kader van het boerenprotest in Den Haag zijn uitgevoerd.
Dit soort blokkades zijn in de huidige maatschappij helaas standaard protocol om de algemene veiligheid en openbare orde te bewaken en noodroutes voor hulpdiensten vrij te houden, kortom allemaal zaken die voor eenieder van belang zijn.

Het klopt dat wij in opdracht van overheid eerder dit soort flexibele blokkades hebben ingezet bij bijvoorbeeld Veteranen- en Prinsjesdagen.
Dit betekent echter niet dat wij dit automatisch ook vandaag weer hebben gedaan.

De verschillende foto’s die circuleren in app- en facebookgroepen zijn dus van andere evenementen op andere locaties en op andere dagen.
Maar de associatie en daarnaast het verspreiden van onjuiste foto’s zorgde er helaas voor dat we reeds als schuldige waren aangewezen.

Iets meer onderzoek naar het gebruik van juiste foto’s en artikelen zou ons in ieder geval een hoop ellende hebben bespaard.

Nu waren wij veroordeeld tot het aanhoren van dreigementen direct gericht tegen onze medewerkers, ons materieel en onze onderneming in het geheel.
En wij drukken ons nog zachtjes uit als we zeggen dat dit aanvoelt als onrecht jegens een bedrijf dat al ruim 100 jaar actief is en in die tijd een goede reputatie heeft opgebouwd.

De directie van Jan Knijnenburg BV

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
4.898

TREFWOORDEN