Iveco T-Way, foto van Truckfan Nieuwsposter

Iveco T-Way

6.021 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

AH den Hartog & Zn neemt speciale IVECO T-WAY 6x4 in ontvangst

Den Hartog's IVECO primeur
AH den Hartog & Zn heeft hun oude IVECO 6x6 Trakker vervangen door een nieuwe IVECO T-WAY 6x4 met een 510pk Cursor 13 motor. De auto wordt ingezet voor verschillende projecten in de aannemerij en is als eerste IVECO voertuig in Nederland voorzien van het Veldhuizen Hydro WSG Widespread systeem.

Den Hartog is een bekende speler in de aannemerij. Het bedrijf beschikt binnen deze branche over de juiste kennis en kunde, en een specifiek machinepark. Flexibiliteit is één van de kernwaarden van Den Hartog.

Flexibel is ook de nieuwe IVECO T-WAY. Het voertuig is uitgerust met HI-TRACTION. Dit is een hydraulisch aangedreven vooras, die – op verzoek – kan worden bijgeschakeld. Dit biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van een conventioneel 6x6 ontwerp, met minder slijtage tot gevolg.

De IVECO T-WAY is als eerste IVECO voertuig in Nederland voorzien van het Veldhuizen Hydro WSG Widespread systeem. Het systeem zorgt voor een hoger laadvermogen en maakt de auto nog wendbaarder. De achterste as van de T-WAY stuurt tot 40km/h mee en het voertuig heeft een GVW van 33 ton. De opbouw van de kraan en kipper is verzorgd door Velis Scholten Utrecht.

Met de alom bekende robuustheid van het IVECO chassis en alle bijbehorende componenten is deze T-WAY het perfecte voertuig voor de off-road missies van AH den Hartog & Zn. IVECO wenst het bedrijf nog heel veel mooie projecten toe met deze oersterke en in het oog springende IVECO T-WAY!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO