Fendt 828, foto van oldtimergek

Hommes hooglosser bieten lossen

8.277 foto's van @oldtimergek

+5
oldtimergek
Een Hommes hooglosser bieten overladen in vrachtauto. Dit was op 1 Dec 2023 te Roswinkel. Bieten werden zo geladen ivm dat vrachtauto's niet goed bij de oplaad plaats konden komen. Hadden al vastgezeten.

Hommes Constructiebouw heeft onlangs zijn eerste 25 kuubs hooglosser afgeleverd. Het bijzondere aan deze machine is het knikstuk achterin de bak. Dit zorgt voor minder valhoogte tijdens het lossen van aardappelen in vrachtwagens. De gebruiker kan in één keer circa 20 ton aardappelen lossen.

De hooglosser is gedwongen gestuurd, voorzien van een hydraulische disselvering, centrale smering en een compleet berubberde band met meenemers om schade aan het product te voorkomen. Verder werkt de machine op loadsensing van de trekker.

Reacties

+4
oldtimergek
Ander aanzicht
+1
Fast Eddy
Zaten er nog granaten in de bieten bult?😉
+1
jesperb
@Fast Eddy gebeurt dat nog wel eens?
jesperb
@bartjuh oei!! Dat zijn linke dingen!! Ooit ook al eens mee te maken gehad,
Fast Eddy
@jesperb

Valt mee gelukkig. In een gebied vlakbij kon je niet (diep) ploegen. Die is 20 jaar geleden helemaal bomvrij gemaakt.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
19
WEERGAVES
33
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO