Maxus eDeliver 9, foto van Truckfan Nieuwsposter

Maxus eDeliver 9

MAXUS WINT TITEL 'DÉ BELOFTE VAN 2022' IN HET KADER VAN BESTELAUTO VAN HET JAAR 2022 VERKIEZING

100 % elektrische Maxus eDeliver 9 verkozen tot 'dé Belofte van 2022' in het kader van Bestelauto van het Jaar 2022 verkiezing
Vakjury prijst het comfort, efficiënte aandrijflijn, lage Total Cost of Ownership (TCO), de organisatie erachter en het algehele productaanbod
Bekendmaking titel tijdens AM Bestelauto Expo
Maxus biedt met de eDeliver 9 het meest uitgebreide gamma elektrische bedrijfsauto's
De Maxus eDeliver 9 is uitgeroepen tot 'dé Belofte van 2022' in het kader van Bestelauto van het Jaar 2022 verkiezing. Het is voor het eerst dat een elektrisch aangedreven model deze titel krijgt. De organisator van de verkiezing, Automobiel Management, heeft dit jaar meerdere elektrische bestelauto's meegenomen in de verkiezing omdat deze categorie steeds belangrijker wordt voor stadsdistributie en de toekomst zal gaan bepalen. De Maxus eDeliver 3 en de eDeliver 9 waren beiden genomineerd voor de titel.

Elektromobiliteit neemt de komende jaren hand over hand toe. De Nederlandse overheid moedigt via subsidiëring elektrisch rijden aan, ook met bedrijfswagens. Het aanbod aan elektrisch aangedreven bestelauto's is dit jaar flink toegenomen en dus was het moment daar om deze categorie in de beoordeling voor de prestigieuze titel mee te nemen. Aan de verkiezing Bestelauto van het Jaar 2022 namen alle dit jaar in Nederland nieuw uitgebrachte gesloten bestelauto's met een GVW tot 3.500 kg deel. De vakjury, die bestaat uit specialisten van leasemaatschappijen, fleetowners, carrosseriebedrijven (op- en ombouw) en bestelautojournalisten, beoordeelde de modellen op uiteenlopende criteria, zoals leaseprijs, brandstofkosten, comfort, uitstraling, functionaliteit en de kwaliteit van importeur en dealers.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
2
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S