Land Rover Defender, foto van Truckfan Nieuwsposter

Land Rover Defender

De meermaals bekroonde Land Rover Defender demonstreert zijn indrukwekkende capaciteiten en duurzaamheid als ondersteuningsvoertuig tijdens de extreme Red Bull X‑Alps. Als officiële autopartner stelt Land Rover meerdere exemplaren van de Defender 110 ter beschikking om 's werelds zwaarste avonturenrace te ondersteunen.

De 32 deelnemende atleten aan de Red Bull X‑Alps leggen in twaalf dagen, van 20 juni tot 2 juli 2021, meer dan 1.200 km af in het veeleisend alpenlandschap. Het betreft een combinatie van wandelen, ultra-running, bergbeklimmen en paragliden. De Red Bull X‑Alps is daarmee een ware test van menselijk uithoudingsvermogen. Op een gemiddelde dag leggen de atleten meer dan 50 kilometer lopend af met stijgingen tot 5.000 meter, waarbij ze maar liefst 6.000 calorieën verbranden.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S