Geen , foto van pierius-van-solkema

Geen

Foto van een DAF A 2200, opgebouwd als zeilenwagen.

Reacties

oldtimergek
Weer 9 van de 25 met Geen.
+1
buttonfreak
@oldtimergek Zo te zien geeft hij manueel de merk- en typenaam in (in de beschrijving staat hier "Foto van een DAF A 2200, opgebouwd als zeilenwagen"). Als je dat doet voor een merk- of typenaam dat nog niet bestaat krijg je "Geen".
@pierius-van-solkema Als je een merk- en typenaam ingeeft, moet je even wachten, want er komt onder wat je schrijft in het geel (als suggestie) de merk- en typenaam als truckfan deze kent. Kent truckfan deze niet, dan komt er geen suggestie. In dat geval kun je het beste kiezen voor merknaam onbekend/overig, dus hier bijvoorbeeld DAF onbekend/overig/ Is het merk zelf onbekend, dan kies je onbekend onbekend/overig.
+2
oldtimergek
@buttonfreak ik had het gister met plaatsen van een Doosan 300 LC, kreeg ook geen. En na korrektie stond er ( kraan) achter. Het is een probleem van de site denk ik. Maar op deze manier krijgen we het wel onder de aandacht of niet @Alex Miedema @Tinus En al weer 11 weergaves we timmeren mooi aan de weg volgens mij.
+1
buttonfreak
@oldtimergek Dat probleem is inderdaad het andere wat ik aankaartte. Je ziet bij twee verschillende zaken dat er "Geen" komt: Merk/typenamen met haakjes en als je manueel een niet bestaand merk/typenaam ingeeft.
+2
@buttonfreak Dit is helemaal correct, dat zijn de beide manieren om een geen te krijgen.

Pierius heeft inmiddels aanvullende uitleg per pb ontvangen en ontvangt indien nodig in real life nog extra instructies zodra dat om Corona kan, @oldtimergek

Dank voor het aankaarten!
buttonfreak
@Truckfan Nieuwsposter Wellicht kan er een soort van waarschuwing gegeven worden als "Geen" gepost wordt?
+1
@buttonfreak in principe is die er al: je blijft hangen bij de 'zandloper', als je het type goed ingevuld hebt wordt je direct na plaatsen doorgestuurd.
buttonfreak
+1
@buttonfreak een 'type niet correct ingevuld' melding en dan niet online komen zou ook mooi zijn 😉 of nog chiquer: als het merk wel goed is ingevuld en het type niet automatisch naar overig/onbekend sturen, maar ik weet niet of dat technisch allemaal mogelijk en wenselijk is.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES