Volvo FH 4th gen, foto van Truckfan Nieuwsposter

Volvo FH 4th gen

17 december verwelkomde logistiek dienstverlener CB vijf nieuwe LNG-vrachtwagens. Deze vervangen vijf dieselauto’s uit CB’s wagenpark. CB zet zijn LNG-vrachtwagens in op lange afstanden in Nederland en Belgie en bespaart daarmee 23% op CO2-uitstoot.

De trucks zijn ook aanzienlijk stiller. Arjan de Jong, manager Vervoer bij CB: ‘Deze vrachtwagens rijden op Liquid Natural Gas en dragen flink bij aan onze ambities van 30% CO2-besparing en 70% fijnstofreductie in 2020. In aanschaf zijn ze duurder en de chauffeur heeft een speciaal certificaat nodig. De brandstof is goedkoper en uiteindelijk verdienen we de investeringen terug.’

CB realiseert zijn duurzaamheidsdoelstellingen in vervoer onder meer door efficiëntere routes (minder kilometers), verduurzaming van het wagenpark en samenwerking met (elektrisch) vervoerspartners.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
44
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO
LOCATIE