Volvo Meerdere, foto van Kleine loonwerker

Volvo Meerdere

Foto van een Volvo L70D en Volvo L70C. Bezig met slangen afrollen bij gestuurde boringen. Een heel spectakel om een beetje warmte van A naar B te krijgen

Reacties

wim-same
Welke diameter binnen buis is dit, en is dit kunststof binnen buis of staal ? Als ik zie hoe makkelijk dit afrolt, is dit kunststof. Ik werk met mijn kraan bijna altijd in de ondergrondse stadsverwarmings buizen, waarvan ook heel veel aansluitingen van huizen en gebouwen.Dit doen wij bijna altijd met "steelflex" ( geísoleerde stalen buis op rollen )
@wim-same diameter weet ik zo niet. Dit zijn wel hele stugge buizen. En doordat de buitenkant niet glad en er isolatie in de buis zit, trek je ze moeilijk door de grond
wim-same
@Kleine loonwerker Dit zijn ook niet echte buizen voor gestuurde boringen. Dan moet je inderdaad gladde PE buizen hebben. Maar deze willen nog wel afrollen zo van de rol. Steelflex moet je echt met een steelflex kar, met een wals om weer recht te buigen afrollen.
wim-same
Ik heb een houtsnipper ketel, en wil de werkplaats ook gaan verwarmen met deze ketel. Dus zal ik op dezelfde manier de warmte moeten gaan transporteren naar de werkplaats.
Jeroen-ford
@wim-same ik ben me ook wat aan het verdiepen l. Welk tyoe heb je en hoe bevalt die
wim-same
@Jeroen-ford Waarin aan het verdiepen @Jeroen-ford De shovel of de verwarming. ? de verwarming kan ik veel over vertellen hoor.
Jeroen-ford
@wim-same Niet erg heldere vraag inderdaad zie ik nu. Ik wil graag de werkplaats 2 appartementen en een woonhuis verwarmen met of een pelletketel met buffervat of met een andere soort. Nu zag ik dat jij iets hebt op houtsnippers en ben daar benieuwd naar
wim-same
Duidelijk @Jeroen-ford Ik wil daar graag een uitgebreide informatie over geven, maar moet wel even alle informatie opzoeken.
Jeroen-ford
@wim-same ik ben benieuwd!
a3vandiejen
@Jeroen-ford Ik kom wel eens bij Wim en ben iedere keer verbaasd hoe alles werkt met de kachel, en ook nog zelf brandstof kweekt.
Maar Wim zal het je zelf wel vertellen.
+1
GROENEDEERE
Heb deze foto vanmorgen in de keet aan mn uitvoerder en opzichter van de Nuon warmte laten zien.
Beide vielen bijna van de bank.
Dat de opdrachtgever dit goed keurt was de reactie.
Ze hebben voor dit soort steelflex rollen speciale karren om beschadigen te voorkomen.
Wie is de beheerder van deze leidingen?
wim-same
@GROENEDEERE Ik weet ook haast wel zeker dat dit geen steelflex is. Dit is kunststof en rolt ook veel gemakkelijker af dan steelflex. ha ha. Wij hebben ook van die speciale karren, en nog is het soms een verrassing hoe hij afrolt. Isoplus schijnt helemaal over te gaan op kunststof huis aansluitingen, al hebben wij nog steeds steelflex.
GROENEDEERE
@wim-same
Maar door de weerstand druk je deuken in de mantel en de isolatie de isolatie zet niet meer terug met de gevolgen daarvan.
Zeker met geribbelde buizen.
Vind het een vreemde manier van boringen
@GROENEDEERE leidingen zijn besteld door de opdrachtgever. Wij zijn enkel daar voor het assisteren bij de boringen en ervoor zorgen dat alle gaten weer netjes dicht komen

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
2
WEERGAVES
25
BATTLES
LOCATIE