Foto van: jans-eising

Volvo

Meerdere

Foto's
283
Video's
1
Topics
3

Informatie over de Volvo Meerdere

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Meerdere.

Ervaring

Er zijn een paar leden die ervaring blijken te hebben met de Meerdere, gezamenlijk zo'n 4 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

De nieuwe generatie Volvo truck van binnen bekeken

Als allereerste mochten gisteren (4 juni 2020) de Nederlandse journalisten bij de Volvo importeur in Beesd aan de nieuwe generaties Volvo FH, FH16, FM en FMX snuffelen. Er werden keurige maatregelen genomen om dit in goede banen te leiden, ook in tijden van Corona. Zo mochten er maar drie journalisten tegelijk de vier aanwezige trucks bekijken. Omdat Beesd lekker dicht bij Vuren ligt had ik gevraagd om in de eerste shift te mogen, zodat ik aansluitend naar Kleyn zou kunnen gaan. Daardoor was ik één van de eerste die journalisten ter wereld die deze trucks officieel met eigen ogen gezien

0 reacties


Volvo Trucks start productie weer op

De fabrieken van Volvo Trucks in Zweden en België, die sinds half maart zijn gesloten, starten momenteel langzaam weer op.

De Volvo Trucks-productielocaties in Zweden en België starten langzaam en met inachtneming van maatregelen om de gezondheid en veiligheid van werknemers te beschermen weer op. Belangrijke zorgen bij de geleidelijke start van de productie blijven het orderboek, de leverancierscapaciteit en de lokale regelgeving inzake sociale afstand om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Werkplaatsen open
Tijdens de uitbraak van het coronavirus is Volvo Trucks erin geslaagd vrijwel al haar werkplaatsen wereldwijd open te houden. In Nederland bleven alle servicelocaties toegankelijk voor klanten. De Europese productie moest echter halverwege maart worden gesloten toen de wereldwijde toeleveringsketen werd verstoord.

Volvo Trucks bleef zich concentreren op het ondersteunen van transporteurs zodat zij hun trucks op de weg konden houden om cruciale goederen te leveren voor het functioneren van de samenleving. In Nederland werden door verschillende Volvo Trucks-dealers acties opgezet om ook maatschappelijk een steentje bij te dragen. Zo werd er fruit geleverd aan ziekenhuispersoneel en zijn er bloemen rondgebracht

“De Corona-crisis laat eens te meer zien hoe belangrijk transport is voor ons dagelijkse leven. Vrachtwagenchauffeurs, technici en transporteurs blijven zich tot het uiterste inspannen en het is onze taak om hen te helpen hun werk te kunnen blijven voortzetten”, verklaart Wabe van Solkema, Managing Director, Volvo Trucks Nederland.

0 reacties


Van Dijk Groep wint Volvo Trucks-klanttevredenheidsonderzoek

Van Dijk Groep is voor de tiende keer verkozen tot beste Volvo Trucks-dealer van Nederland. Het bedrijf kwam als winnaar naar voren in het jaarlijkse REx (Retail Excellence) klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks. De vestiging van Nijwa Groep in Veenoord is verkozen tot beste werkplaats.

Volvo Trucks-dealergroep Van Dijk heeft vestigingen in Woerden, Utrecht en Culemborg. Voor de tiende keer wint het bedrijf het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks.

“We hebben een heel goede samenwerking”, meldt een van de klanten. “Als er problemen zijn, dan is dat te bespreken en wordt het opgelost.”

“We zijn zo tevreden dat we net zeven nieuwe trucks hebben besteld”, meldt een ander.

Weer een andere klant is vooral te spreken over het duidelijke overleg: “...liever één keer teveel bellen dan één keer te weinig.”

Nijwa Veenoord heeft de beste werkplaats
De Nijwa vestiging in Veenoord werd verkozen tot beste werkplaats. Klanten zijn vooral tevreden over het personeel en de kwaliteit van de dienstverlening. “Goed contact, meedenkend personeel en flexibel opgesteld”, meldt een van de klanten van Nijwa Veenoord.

Het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek REx, wat staat voor ‘Retail Excellence’, wordt in opdracht van Volvo Trucks in heel Europa uitgevoerd op dezelfde wijze. Door middel van zowel telefonische als digitale interviews onderzoekt Volvo de loyaliteit en tevredenheid van haar klanten over de dealer. Klanten geven een rapportcijfer van 1 tot en met 10. De vragen zijn onderverdeeld in de categorieën Sales & Delivery en Workshop & Parts.

Een klant die een werkplaats heeft bezocht of een nieuwe truck geleverd heeft gekregen, wordt kort hierna geënquêteerd. Het onderzoek wordt in opdracht van Volvo Group uitgevoerd door Kantar TNS. In 2019 zijn in totaal 1.246 interviews afgenomen.

0 reacties


Video's

Top 6 foto's Alle foto's »

 • Volvo Meerdere

  Foto van een Volvo Meerdere

  4 reacties

 • Volvo Meerdere

  80 hectare gras inkuilen. 2 hakselaars, 6 wagens, 2 loaders en 3 bulten. Op de foto de volvo L70F, L120F en JD- 6920s met beco kieper

  3 reacties

 • Volvo Meerdere

  Op deze foto is Loonbedrijf Hartemink (Sinderen) × actief met een Volvo Meerdere.

  20 reacties

 • Volvo Meerdere

  Foto van een Volvo Meerdere

  2 reacties

 • Volvo Meerdere

  Foto van een Volvo Meerdere. Van Wopa loonbedrijf. Samen even de maiskuil aanrijden

  3 reacties

 • Volvo Meerdere

  Foto van een Volvo Meerdere

  Reageer

« Alle Volvo machines