DMDMPR


Foto's
0
Video's
0
Topics
0
Reacties
1
Stemmen
0
Volgers
0

Over mij

Leeftijd: onbekend
Laatst online: 23u geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


19 May 2020

De beste opleiding vinden voor code 95

Zonder een geldige code 95 mag je niet als beroepschauffeur werken. Om de 5 jaar moet je als beroepschauffeur 35 uur aan nascholing volgen. Er zijn meer dan 10.000 opleidingen om de code 95 te behalen, maar hoe vind jij nou de opleiding die het beste bij jou past? Zo vind je het misschien fijn om een opleiding te volgen bij jou in de buurt of een opleiding die het beste bekend staat. Een handig website om de geschikte opleiding te vinden die aan jouw wensen voldoet is mycode95.nl. In deze blog wordt er verder ingegaan op MyCode95.

MyCode95 is een platform waar beroepschauffeurs zich kunnen aanmelden voor verschillende opleidingen om de code 95 te behalen. Daarnaast kunnen opleidingsinstanties hun opleidingen ook aanbieden op het platform. MyCode95 voegt de vraag van beroepschauffeurs en het aanbod van opleidingsinstanties samen. De aangesloten opleidingsinstanties bij MyCode95 bieden allerlei opleidingen aan. Dit kunnen theorie- of praktijkopleidingen zijn zoals laden en lossen, criminaliteitspreventie, basiscursus heftruck, BHV, of praktijkopleidingen gericht op rijvaardigheid, rijoptimalisatie, het nieuwe rijden, manoeuvreren en ga zo maar door.

Het voordeel van MyCode95 is dat je een opleiding kan vinden die precies aan jouw wensen voldoet zonder dat je er heel veel tijd of kosten aan kwijt bent. Er worden alleen CCV gecertificeerde opleidingen aangeboden op MyCode95. Dit betekent dat de opleidingen zijn aangemeld bij het CBR en tevens door het CBR zijn goedgekeurd. Via MyCode95 kan je de opleidingen filteren op basis van prijs, soort, locatie, opleidingsinstanties, beschikbaarheid, etc. De website is overzichtelijk en betrouwbaar, wat het makkelijk maakt om de juiste opleiding te vinden. Via MyCode95 is het ook mogelijk om je gelijk in te schrijven voor de betreffende opleiding.

Kortom als jouw code 95 bijna verloopt, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website. Zo kun je geheel gratis en zonder aan te melden al het aanbod zien.

0 reacties