Katy Kleyn


Foto's
5745
Video's
1
Topics
0
Reacties
123
Stemmen
135
Volgers
2
Prestaties
Top 30
Aantal foto's
Top 30
Aantal aangemaakte agendapunten

Over mij

Woonplaats: Vuren
Leeftijd: 68jr
Laatst online: 1wk geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


15 May 2018

Truck verandert complete loods in een ravage: 'Dit heb ik nog nooit meegemaakt'

ODILLIAPEEL - Een vrachtwagen heeft maandagavond een ravage aangericht bij een loods aan de Nieuwedijk in Odiliapeel. De truck bleef haken achter een stalen deurstijl en trok vervolgens de hele voorpui om. Niemand raakte gewond.

0 reacties

11 May 2018

Eerste 100% elektrische vuilniswagen Gemeente Amsterdam gepresenteerdOriginele beschrijving

Op donderdag 15 maart was de Dam in Amsterdam net een beetje milieuvriendelijker dan normaal gesproken. Met als decor het Paleis op de Dam, vond hier de presentatie plaats van de eerste 100% elektrische huisvuilwagen in dienst van de Gemeente Amsterdam. Amsterdam wil ‘een schonere stad en een gezondere toekomst voor de Amsterdammers’ en dus besloot zij om te investeren in een waterstof voorbereide huisvuilwagen. Door de goede samenwerking van dealer Truckland, E-Trucks Europe, carrosseriebouwer GeesinkNorba en de gemeente Amsterdam, werd de bouw van het voertuig in slechts 2 maanden gerealiseerd. De huisvuilwagen opereert nu nog volledig elektrisch, maar is

0 reacties


Nieuwe Tekno modellen week 18 2018Originele beschrijving

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Als je op de omschrijving klikt krijg je meer informatie en kun je het betreffende model direct bestellen. Peter Appel (1:87). Franke. BB. Visser. Sovtransovto. Daarnaast zijn er ook enkele modellen aangekondigd die er aan zitten te komen en nu al gereserveerd kunnen worden: Quarry. Australische oplegger. Langtransport. Kaatee. Husmann Volvo set. Deze blogpost is mede mogelijk gemaakt door Tekno.

0 reacties