Katy Kleyn


Foto's
8871
Video's
1
Topics
0
Reacties
235
Stemmen
180
Volgers
2
Prestaties
Top 30
Aantal foto's
Top 30
Aantal aangemaakte agendapunten

Over mij

Woonplaats: Vuren
Leeftijd: 70jr
Laatst online: 1u geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


23 Aug 2019

Scania R500 met Palfinger kraan voor Van der WerfOriginele beschrijving

Afgelopen weekend heeft Scania Joure deze prachtige Scania R500 afgeleverd aan Van der Werf uit Bakhuizen. De Palfinger kraan is door Rondaan opgebouwd, waar ik bijgaande foto’s kon nemen. Wie bij het Truckstar Festival goed heeft opgelet heeft de truck al gespot trouwens: deze stond op het Broshuis-feestterrein. Pierius van Solkema was de eerste die hem in het wild op de foto had:

0 reacties


Transport Compleet Gorinchem introduceert kennistheater en groot demobuitenterrein

De aanstaande editie van de vakbeurs Transport Compleet staat op het punt van beginnen in Evenementenhal Gorinchem. Nieuw dit jaar zijn meerdere demonstraties die op en rondom de beursvloer te bewonderen zijn. Zo is de Truck Academy aanwezig waar meerdere ROC’s samenwerken om live op de beursvloer te laten zien hoe studenten het vak leren. Verder zijn er op het buitenterrein verschillende demonstraties van trucks en trailers. Ook is hier een Nooteboom Experience plein van ruim 700m2 waar voertuigen worden gepresenteerd. Transport Compleet Gorinchem is op 3, 4 en 5 september 2019.

Primeur: kennistheater op beursvloer

Tijdens de kick-off bijeenkomst in juli werden al enkele nieuwe initiatieven gepresenteerd aan de aanwezige exposanten. Nu voegt de beursorganisatie ook de daad bij het woord. “We willen meer zijn dan alleen een beurs waar relatiebeheer centraal staat. Deze beurs moet altijd een belangrijk contactmoment zijn en blijven, maar we willen er ook een inspiratiemoment van maken. Daarom zijn er dit jaar veel meer demonstraties dan voorheen en voegen we kennisoverdracht toe aan het concept. Er is namelijk voor het eerst op Transport Compleet Gorinchem een centraal gelegen kennistheater. Bezoekers, maar ook exposanten, kunnen de sessies die hier gegeven worden gratis bijwonen”, zegt Floris Valk namens beursorganisator Easyfairs.

In het kennistheater worden op alle beursdagen (3, 4 en 5 september) sessies gehouden waarin actuele thema’s worden aangesneden. De presentaties van deze sessies liggen in handen van verschillende kennispartners: Dynniq & Rietveld, Hello Mobility, VOC, Bricklog, Nooteboom & V-Tas en SmartwayZ.nl.

Marktleiders en regionale aanbieders

Transport Compleet is één van de belangrijkste platformen in Nederland die professionals binnen de wegtransport met elkaar verbindt. Zo bieden (inter)nationale marktleiders bezoekers een kijkje in de toekomst door hun nieuwste technieken en innovaties te tonen. Anderzijds presenteren zich ook tal van regionale aanbieders met hun nieuwe producten en diensten. Tijdens deze vakbeurs kunnen bezoekers met één bezoek meer dan 215 (nieuwe) relaties en leveranciers ontmoeten.

Openingstijden Transport Compleet Gorinchem

De komende editie van Transport Compleet is op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem. Op deze dagen is de beurs te bezoeken van 14.00 tot 22.00 uur.

Uiteraard zijn wij van Kleyn ook aanwezig, kom gerust even langs bij ons op de stand. Of in Vuren, als je toch in de buurt bent.

0 reacties


Nieuwe Tekno modellen week 34 2019Originele beschrijving

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Via tekno.nl zijn deze te bestellen. Sties. Poot & Zoon. Scania Chimera Svempas. Kuypers Kessel. Fernfahrer. Schöni. Daarnaast zijn er ook enkele modellen aangekondigd die er aan zitten te komen en nu al gereserveerd kunnen worden: Michael Nielsen. Australische Volvo F12. Deze blogpost is mede mogelijk gemaakt door Tekno.

0 reacties

22 Aug 2019

Daimler delivers its first electric Freightliner eCascadiaOriginele beschrijving

Daimler Trucks is further expanding its field tests for medium and heavy-duty e-trucks in North America: This week, American customers Penske Truck Leasing and NFI Industries have acquired the first heavy-duty Freightliner eCascadia trucks (class 😎 with a range of up to 250 miles (400 km). Since the end of 2018, both carriers have been field-testing the medium-duty, fully electric Freightliner eM2. Penske will be operating the Freightliner eCascadia in regional traffic in Southern California, while NFI will employ the eCascadia in drayage operations at both the ports of Los Angeles and Long Beach. The two eCascadia are the first

0 reacties


Drie Volvo FM LNG-trekkers voor Brauer Grondverzet en TransportOriginele beschrijving

Brauer Grondverzet en Transport uit Belfeld voegt drie Volvo FM 460 LNG 4×2-trekkers toe aan de vloot. De reductie van CO2-uitstoot is de belangrijkste reden om te investeren in LNG-trucks. De levering komt tot stand in samenwerking met Volvo Trucks-dealer Nebim. “Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn al jaren speerpunten voor ons”, vertelt mede-eigenaar Michel Sabella. “We kijken continu hoe we het transport schoner kunnen maken en de aanschaf van Volvo LNG-trucks is daarbij een logische stap. Deze trucks stoten tot 23 procent minder CO2 uit dan vergelijkbare dieseltrucks. De resterende CO2-uitstoot compenseren we overigens ook. We hebben ons namelijk

0 reacties


Is een GINAF ‘gewoon een DAF met aanpassingen’?Originele beschrijving

Onlangs kwam bovenstaande uitdrukking weer eens voorbij op facebook. Weer iemand die denkt dat GINAFs altijd aangepaste DAFs zijn. Nu is een deel van het productenpallet van GINAF inderdaad het aanpassen van DAF chassis. Maar tot voor kort was zelfs het overgrote deel van de GINAF trucks met een DAF gezicht een eigen chassis en engineering, waarbij alleen de motoren en cabines bij DAF ingekocht werden. Net als tegenwoordig bij Tatra, die ook door onwetenden voor DAF uitgescholden wordt. Maar GINAF heeft en had zo veel meer te bieden… Ik denk dat ik met onderstaande genoeg bewijs lever dat de

0 reacties

16 Aug 2019

Nieuwe Tekno modellen week 33 2019Originele beschrijving

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Via tekno.nl zijn deze te bestellen. Ronny Ceusters. Mohlins. S.P.J. Jansen. Scania Highline. Eurotainer groen. Eurotainer geel. Daarnaast zijn er ook enkele modellen aangekondigd die er aan zitten te komen en nu al gereserveerd kunnen worden: Michael Jepsen. Scania torpedio Tekno basis Marco Donk (losse trekker) Deze blogpost is mede mogelijk gemaakt door Tekno.

0 reacties