Katy Kleyn


Foto's
9566
Video's
1
Topics
0
Reacties
281
Stemmen
186
Volgers
2
Prestaties
Top 30
Aantal foto's
Top 30
Aantal aangemaakte agendapunten

Over mij

Woonplaats: Vuren
Leeftijd: 70jr
Laatst online: 13u geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


29 Nov 2019

Nieuwe Tekno modellen week 48 2019Originele beschrijving

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Via tekno.nl zijn deze te bestellen. Argman. Boots. Tank cargo. Schöni. Leif Nielsen. Erjan Boer. Maasdam. Daarnaast zijn er ook enkele modellen aangekondigd die er aan zitten te komen en nu al gereserveerd kunnen worden: Ristimaa. Hugosson Nordisk. Christian Saaby. Peter Appel. Tekno basis Scania R730 Streamline 8×4 zwaar transport trekker. Deze blogpost is mede mogelijk gemaakt door Tekno.

0 reacties

25 Nov 2019

[video] Dakar Preproloog 2.0 groot succes!Originele beschrijving

Afgelopen zaterdag was de perproloog voor het eerst in Eersel. Dit is wat ik daar over op facebook heb gezegd: Geweldige dag gehad op de preproloog met Robert Baarda en Martijn Manrho! Martijn zijn foto’s hebben jullie vast al op de blog gezien? Van mij komen er binnenkort meerdere uitgebreide blogs en filmpjes. Niet alleen van de preproloog maar ook bij diverse mensen vandaan waar we vandaag afspraken hebben gemaakt om langs te komen. Later meer dus, maar voor nu wil ik alvast drie groepen mensen bedanken: – William Zweerts de Jong en zijn team: een diepe buiging met mijn

0 reacties

22 Nov 2019

Scania P280 zuigwagen voor FABOriginele beschrijving

Begin oktober heeft Scania dealer Rinsma uit Berlikum na een lange opbouwperiode een Scania P280 afgeleverd aan Gert Baard van FAB Menaam. Een pracht van een machine geworden!

0 reacties


Nieuwe Tekno modellen week 47 2019Originele beschrijving

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Via tekno.nl zijn deze te bestellen. Claus Pilgaard. Hislop. Jo Pedersen. Kvarforths Transport. Peeters. Cargoboss. Wetron. Daarnaast zijn er ook enkele modellen aangekondigd die er aan zitten te komen en nu al gereserveerd kunnen worden: Van Wijk. Maas. Hartog & Bikker. Faymonville. Deze blogpost is mede mogelijk gemaakt door Tekno.

0 reacties