90 miljoen voor slimme verkeersoplossingen

De overheid en het bedrijfsleven gaan de komende vier jaar in totaal 90 miljoen euro investeren in de ontwikkeling van innovatieve verkeersoplossingen. Dat meldt het ministerie van Infrastructuur en Milieu zaterdag.

Het zogenaamde Partnership Talking Traffic is een samenwerkingsverband tussen het ministerie, lokale overheden en het bedrijfsleven. Het is de bedoeling dat de samenwerking toepassingen gaat opleveren waardoor weggebruikers beter kunnen anticiperen op verkeerssituaties. Dit moet de doorstroming van het verkeer en de verkeersveiligheid bevorderen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
14