Rijbewijs halen. (theorie boeken uit 2008)


Hallo
Vraagje,
Ik ben misschien van plan me rijbewijs c/d te gaan halen.
Ik heb nog theorie boeken uit 2008 liggen.
De regels van verkeer, controle, techniek en vervoer zullen wel allemaal hetzelfde zijn gebleven denk ik?
Alleen code 95 is elk 5 jaar anders, vandaar elk chauffeur elk 5 jaar terug in de schoolbanken moet.
Ik neem aan dat hiervoor losse theorie boeken te koop zijn?
Voor code 95 alleen bedoel ik dan.
Dat ik dan niet al me boeken opnieuw moet kopen.

Reacties

Alex Miedema
Voor zover ik weet zijn er toch aardig wat wijzigingen geweest de laatste jaren, ik zou de gok niet nemen.
walrus
Zoals wat dan?
als het zoveel was dan zou een chauffeur niet alleen code 95 hoeven bij te schaven om de 5 jaar maar het hele rijbewijs.
Vledder
Ik heb mijn rijbewijs C vorige week gehaald. Heb op Marktplaats de theorieboeken gekocht (uit 2014) en ben zelf gaan studeren en heb me zelf aangemeld bij het CBR voor de 3 theorie examens. De boeken zullen niet veel veranderd zijn tov 2008. Waar ik heel veel aan gehad heb zijn de gratis testexamens die je kunt vinden op www.gratis-nascholing.nl. Gebruik deze link: lfa-elearning.nl/?p=examens&catid=4….

Code 95 krijg je er vanzelf bij als je je rijbewijs gaat halen. Daar hoef je geen aparte boeken voor te kopen. Vervolgens doe je ieder jaar een cursus (of 5 in 1 jaar).

Succes
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2

TREFWOORDEN