Nieuwe Mitas ERD-45 voor starre dumpers

Mitas zal haar nieuwe band, de 18.00R33 ERD-45, voor starre dumpers presenteren op de Bauma. De band zal beschikbaar zijn in mei 2016. Het profiel is ontworpen voor agressieve ondergronden en biedt een hoge mate van tractie. ERD-45 heeft een versterkte zijwand en heeft een grote weerstand tegen inrijdingen. Mitas ERD-45 18.00R33 is de eerste maat in het gamma van Mitas voor starre dumpers. Uitbreiding van dit gamma is gepland voor volgend jaar. Mitas nodigt de pers en het publiek uit om de nieuwe ERD-45 te bezichtigen en te fotograferen op standnr. 127 in hal 6.

?Mitas breidt haar gamma grondverzetbanden significant uit en de ERD-45 is hiervan een van de hoogtepunten?, aldus Andrew Mabin, Sales & Marketing directeur Mitas. ?Gedurende 2016 zullen wij vier nieuwe profielen en acht nieuwe maten grondverzetbanden introduceren. Deze productontwikkelingen zijn mede mogelijk gemaakt door de uitgebreide investeringen, van de laatste jaren, in onze productiefaciliteiten?, voegt Mabin toe.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
1

TREFWOORDEN