IF Design Award voor Conti Hybrid HT3

De Conti Hybrid HT3 445/45 R 19.5 werd als winnaar gekozen tussen 5.000 andere inzendingen. Continental is er bijzonder trots op deze prijs te mogen ontvangen. De iF Design Award is een erkenning van de hoge standaarden die we voortdurend toepassen op de ontwikkeling van onze banden op het gebied van prestaties, veiligheid en efficiëntie. Dat wordt bovendien weerspiegeld in het ontwerp van onze banden, legt Constantin Batsch, Vice President Business Region Truck Tires EMEA, uit. De Conti Hybrid HT3 eindigde op de eerste plaats in de categorie Producten en maakte met zijn ontwerpkwaliteit, innovatief karakter, veiligheid, milieuvriendelijkheid en andere kenmerken indruk op de internationale vakjury.

De Conti Hybrid HT3 445/45R19.5 van Continental is een bijzonder duurzame trailerband die efficiënt brandstofverbruik verzekert en speciaal ontworpen is voor volumetransport. Zijn hernieuwbaar karkas verkleint de ecologische voetafdruk van transportbedrijven en levert een positieve bijdrage aan duurzaam en milieuvriendelijk goederenvervoer. Zoals alle banden van de Duitse premiumbandenfabrikant, is de Conti Hybrid HT3 445/45R19.5 volledig ontwikkeld in de eigen ontwerpafdeling van de Continental vestiging in Hannover-Stöcken. Het doel van de productontwerpers is om de technische kenmerken van een band te laten weerspiegelen in het ontwerp. Bovendien bedenken de ontwerpers een karakteristieke look voor elke bandenfamilie om zo alle producten in een bandenassortiment met elkaar te verbinden. Daarnaast zorgen ze dat het merk Continental herkenbaar is op elke band.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0

TREFWOORDEN