Van Genugten blij dat hij op weg is

Bij aankomst bij de start van de proloog van de Dakar Rally hoorden Ton van Genugten, Anton van Limpt en Peter van Eerd meteen al het slechte nieuws: de proloog was afgelast wegens een ernstig ongeluk op het parkoers. Alle trucks werden daarom via de weg naar Rosario gedirigeerd, waar de eerste etappe zal beginnen.

?Jammer,? vindt Van Genugten. ?Ik had er wel zin in. Het was weliswaar maar 11 kilometer, maar het was fijn geweest om even serieus te rijden. Dat moeten we nu maar een dag opschuiven.?

Van Genugten was in elk geval blij dat hij op weg was. ?De podiumceremonie was kort maar krachtig. We zijn even uit de cabine geweest, maar het was duidelijk dat de tijd drong en dat de organisatie haast had om iedereen weg te krijgen. Ach, we zijn onderweg en dat fijn. Ik was wel klaar met dat hangen en wachten.?

Door de afgelasting van de proloog beginnen de trucks op volgorde van startnummer aan de eerste etappe, vooropgesteld dat die gewoon doorgaat. Dat betekent dat Van Genugten als zestiende begint aan de proef van 258 kilometer, naar verwachting omstreeks 18.00 uur Nederlandse tijd.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
1

TREFWOORDEN
GESPOT IN DIT TOPIC