WSI Models vanaf vandaag distributeur voor Drake Collectibles in Europa en Rusland

Drake Trailers is de grootste producent in Australi? van zware opleggers en uitrusting voor gespecialiseerd vervoer. Het bedrijf produceert sinds 1960 hoogwaardige, betrouwbare en duurzame uitrusting voor de Australische en internationale markt. Drake heeft al generaties lang ervaring in de zwaartransportsector en beschikt over een groot aantal ontwerp- en productiefaciliteiten.

Drake Collectibles heeft nu in eigen beheer een aantal replica's van Australische en internationale vrachtwagens geproduceerd die zeer in trek zijn bij verzamelaars. Het bedrijf wordt inmiddels beschouwd als een belangrijke speler in de wereldwijde markt voor hoogwaardige verzamelobjecten.

Er staan nog een aantal sensationele projecten op de planning. Onze nieuwe replica's, zoals de Drake 12x8 bestuurbare dieplader met platform, een aantal nieuwe Kenworth-vrachtwagens en een nieuwe serie exclusieve modellen van Australische iconen uit de zwaartransportsector, zoals vlakke opleggers, containersopleggers, bestelwagens en kippers, zullen heel wat stof doen opwaaien.

WSI Models over de samenwerking met Drake:
?Drake Models en WSI Models hebben beide bewezen een waardevolle meerwaarde te bieden als het gaat om wereldwijde modelcollecties. We werken al een aantal jaar succesvol samen met Drake Collectibles. Nu hebben we besloten om deze samenwerking in de nabije toekomst nog verder uit te breiden. De eerste stap is het distribueren van de Drake-modellen in Europa en Rusland?, zegt Henry van Veenendaal van WSI Models BV.

Drake over de samenwerking met WSI Models:
?We zijn heel enthousiast over onze samenwerking met WSI Models. WSI is een fantastisch bedrijf, niet alleen als producent van hun eigen merk hoogwaardige schaalmodellen, maar ook als distributeur van museumwaardige replica's?, zegt Bruce Hay, Business Development Manager bij Drake Collectibles. ?WSI Models maakt de complete collectie van Drake Collectibles toegankelijk voor verzamelaars en vrachtwagenliefhebbers in heel Europa.?

?Drake Collectibles is ontstaan doordat veel klanten enthousiaste verzamelaars zijn van de hoogwaardige schaalmodellen?, vertelt Bruce Hay van Drake Trailers. ?Als reactie op de toenemende vraag naar schaal modellen van Drake-opleggers zijn we bijna vijf jaar geleden begonnen met de productie van hoogwaardige schaalmodellen van Australische vrachtwagens en opleggers.?

De nieuwste replica van Drake Collectibles, een schaalmodel van de Kenworth C509, volgt op het succes van de eerder uitgebrachte Kenworth T908/909 en de K200 in de Drake Trailer Swingwing-serie. Deze trekkers met een schaal van 1:50 zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren en liggen nu in de winkel.

Als tweede stap in het kader van de nieuwe overeenkomst zal Drake Collectables het assortiment van WSI Models in hun bestaande Australische distributienetwerk introduceren. Op die manier kunnen beide bedrijven nauwer samenwerken aan een aantal nieuwe projecten voor internationale bedrijven en kunnen Australische replica's van Europese vrachtwagens goedkoper worden geproduceerd.

Er zullen enkele dagen overheen gaan voordat WSI zijn website heeft bijgewerkt met alle nieuwe Drake Collectibles-modellen.Tot die tijd kunt u terecht op de website van Drake Models (lees meer link) voor een overzicht van het complete assortiment.

Bedrijven die de Drake Collectibles-lijn graag willen verkopen, kunnen contact opnemen met WSI Models voor meer informatie.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0

TREFWOORDEN