Hiab presenteert MULTILIFT Futura op de BedrijfsautoRAI in Amsterdam

Heeft u al gehoord van MULTILIFT Futura? Het is een compleet nieuw portaalarmsysteem met meer dan 100 slimme innovaties, welke productiviteit, veiligheid en flexibiliteit naar een hoger niveau brengen. MULTILIFT Futura combineert vooruitdenkende techniek met innovatief design. Het systeem is niet alleen bedoelt voor een eenvoudige en ruime werkomgeving, maar ook voor in smalle straatjes en onvoorspelbare omstandigheden.

MULTILIFT Futura heeft kenmerken die totaal nieuw zijn op de markt, zoals FlexControlTM wat de vrijheid geeft om het portaalarmsysteem aan te passen naar eigen wens en SkipTopTM wat de lading bedekt met ??n druk op de knop. Daarnaast geeft de compleet vernieuwde EvolightTM staalconstructie 300-500 kg meer laadvermogen. Dat betekent dat de klant meer kan laden, terwijl brandstof wordt bespaard en CO2 uitstoot wordt verminderd. Het SwanNeckTM ontwerp vergroot het bereik van het systeem, terwijl stabiliteit wordt behouden.

Veiligheid, voor zowel de bestuurder als de omgeving, is het grootste belang van MULTILIFT. Innovaties zoals hydraulisch verstelbare zij aanslag, hydraulische containerborging en precieze controles garanderen veiligheid terwijl u de Futura gebruikt.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
7

TREFWOORDEN