Weer een nieuwe Volvo FH voor Jeroen Monsma

Frysl?n is vanaf vandaag weer een stukje mooier, de nieuwe Volvo FH van Jeroen Monsma is zojuist in dienst genomen. De 90 kuubs kippercombinatie is uitgerust met een 500 pk sterke motor. De Volvo vervangt een Scania die als gevolg van een vastgelopen motor met vervroegd pensioen is gestuurd. Dat verklaart meteen waarom er zo snel achter elkaar nieuwe trucks bij komen. Wederom veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

Reacties

rosco91
Rijdt deze met een bak er nog achter oid? Deze bak is toch geen 90m3?
Alex Miedema
@rosco91 de aanhangwagen zat er vandaag wel achter, deze foto's zijn van een paar dagen geleden toen was die nog niet af.
rosco91
Zodoende. Wat zijn zoal de voordelen hiervan t.o.v. een walking floor of grote kiptrailer waarmee hetzelfde volume wordt behaald met een enkele laadbak?
Alex Miedema
@rosco91 wendbaarder op kleine boeren-erfjes met de aanhangwagen afgekoppeld. een motorwagen-aanhangwagen combinatie mag overigens ook iets langer zijn dan een trekker-oplegger combinatie.
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0


TREFWOORDEN