Vrachtwagen gekanteld op rotonde in Marum

Een vrachtwagen geladen met 34 ton soja is vanmorgen gekanteld op de rotonde bij de Noorderringweg in Marum.

De chauffeur was met zijn lading onderweg naar veevoederbedrijf Slump in Stroobos. Door nog onbekende oorzaak kwam de vrachtwagen op de kant terecht. De vrachtwagen kwam deels in de berm, en deels op de rotonde te liggen. Een gedeelte van de lading kwam in de berm terecht. De chauffeur kon ongedeerd uit zijn auto stappen.

Een loonbedrijf is ter plaatse gekomen om de lading over te hevelen naar een andere vrachtwagen van het bedrijf. Deze lading zal later op de dag alsnog naar Slump worden gebracht. De lading welke niet kon worden overgeheveld zal worden vernietigd. Momenteel is de berging in volle gang, hiervoor is de rotonde afgesloten.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0