TKD 2014! Het is weer voorbij!

Beste TF'ers,

Zoals jullie weten tikken de dagen voor de TKD 2014 in Almere hard weg. Langzaam aan worden steeds meer nieuwtjes bekend gemaakt die op de beurs te vinden zullen zijn.

Ook de onlangs op TractorFan verschenen Yanmar wereldprimeur zal er te vinden zijn. Evenals andere nieuwe types Yanmar mini/midigravers en rupsdumpers. Ook van het Duitse Paus zullen 2 Europese beursprimeurs uit de nieuwe shovel range op de beurs te vinden zijn, namelijk de nieuwe Paus SL 7.7 en TSL 8.7. Mustang & Gehl shovels hebben ook een nieuwe look welke ook op de beurs te zien zullen zijn. Van het Duitse Krampe zal er de SK600 dumper met 17 m3 inhoud gepresenteerd worden. Van MAC trailers zullen op hun beurt weer o.a. de MAC 24 Schamel oprijwagen te zien zijn. Fabrikant van o.a. veegmachines en sneeuwschuifen, het Duitse Bema presenteerd de meest recente Bema 75 veegmachine, een veegmachine speciaal ontwikkeld voor middelgrote shovels, verreikers en tractoren.

Dit meldt Geert-Jan de Kok BV op hun website, de genoemde machines zullen op hun stand te vinden zijn. Meer over deze producten lees je in het onderstaande nieuwsbericht in de reactie.

De bovengenoemde nieuwe producten zijn vast maar een klein beetje van alle nieuwe producten die er zullen worden gepresenteerd.

Voor vele vast en zeker een bezoekje waard!

Heb je nog nieuws van/over de TKD 2014, plaats het hier!

Heb je foto's gemaakt? Voeg het trefwoord: ''#event30'' toe aan je foto's!

Beurs info:

Reacties

Alex Miedema
Als je #event30 aan de foto's toevoegt komen ze ook bij het agendapunt te staan 😉 truckfan.nl/agenda/30/…
JD6930
@Alex Miedema

Das ook wel zo, maar bijv. op TractorFan, weet niet hoe dat hier zit, wordt vaak voor iedere dag 1 agenda punt aangemaakt, dus dan heb je in dit geval 3 trefwoorden die vast en zeker wel alle 3 gebruikt worden als je niet duidelijk aan geeft bij welke je ze wil hebben.

Met ''TKD 2014'' heb je 1 trefwoord op TruckFan en dan 1 op TractorFan. Al moet ik zeggen, je hebt wel gelijk dat het handig is als ze ook bij dat agenda punt komen te staan. 😉
Alex Miedema
De techniek is hier wat verder vooruit, ook omdat de meeste truckevenementen meerdaags zijn. Alle 3 dagen TKD vallen op truckfan onder ??n agendapunt.

Topics kunnen hier ook trefwoorden hebben, deze is dus al aan het agendapunt gekoppeld zelfs! 😄
JD6930
@Alex Miedema

Ah kijk, dan doen we het hier gewoon met dat trefwoord!

Nu dit nog even op TractorFan realiseren! 😛

Is een stuk handiger.
Tinus
@JD6930 @Alex Miedema Volgende week vakantie, komt goed 😄
JD6930
@Tinus

Kijk! goed bezig! 😉

Als we jou niet hadden! 😛

(Heb je dan ook even tijd voor het FB-TF koppeling probleem? )
Alex Miedema
Vandaag geweest, mijn eerste indrukken: alexmiedema.nl/2014/05/…
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0