Scania wijst bod VW af

Een bestuurscommissie van Scania die het bod van Volkswagen op het Zweedse bedrijf heeft onderzocht, adviseert aandeelhouders niet in te gaan op de bieding. Dat heeft Scania dinsdagmorgen bekend gemaakt. Volgens de commissie waardeert het aanbod niet de lange-termijn vooruitzichten van Scania, haar groeipotentieel, technologische

Reacties

Alex Miedema
Volgens mij heeft de rest van de aandeelhouders weinig af te wijzen als VAG meer dan 50% van het stemrecht heeft...
Tinus
Het gaat Volkswagen om het dividend niet om het stemrecht. Je kunt stemmen wat je wil, maar zolang de bestaande aandeelhouders hun aandelen niet verkopen krijgt Volkswagen die aandelen niet in handen.

Het bestuur van Scania probeert nu de resterende aandeelhouders te verenigen zodat Volkswagen het bod moet verhogen.
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0