Vraag mbt tanken en tankbeveiliging

Hallo ik heb misschien een hele domme vraag.

Op de truck waar ik mee rijd zit een anti diesel diefstal beveiliging. Dit zit in de tankopening zelf en bestaat uit een soort piramidevormige (puntvormige) kegel waar je het vulpistool tegen kunt zetten. Nu voeg ik mij af of het aan mij ligt of kun je deze tank gewoon niet snel vullen? dit omdat bij het tanken het vulpistool steeds afslaat omdat de diesel niet snel genoeg weg kan.

Het is dus niet een korf met gaatjes aan de zijkanten, maar echt een buis zeg maar met daarin een punt en de punt die vastzit aan de buis kan ook bewegen binnen de tankopening. (Ja ik weet ff niet hoe ik het anders moet omschrijven).

Ik zou dus graag horen of iemand anders hier ook problemen mee heeft of doe ik gewoon iets verkeerds?

Gr.

larsje

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
41