Kögel exposeert op de Solutrans 2019

Op de Solutrans-beurs in Lyon van dit jaar exposeert Kögel zijn portefeuille voor de transport- en constructiebranche in hal 42 op stand 4L 162 van 19 tot 23 november 2019. Ook op de Solutrans presenteert Kögel zich onder het motto „Innovations made for you! – Kögel NOVUM: Light & Strong“ onder andere de met de brancheprijs „Trailer Innovation 2019“ onderscheiden NOVUM-trailergeneratie. De beursbezoekers kunnen zich verheugen op de bestseller Kögel Cargo van de NOVUM-generatie. Verder kunnen Kögel klanten zich naast de gesloten Kögel Box-trailer voor droge vracht ook verheugen op de Kögel KTA traileras en een uitgebreid service-aanbod voor trailers.

Kögel Cargo van de NOVUM generatie
Hét highlight op de beursstand is de Kögel Cargo van de NOVUM-generatie. Deze Kögel-bestseller is ideaal geschikt voor flexibele inzet in het Europese goederenvervoer. De Kögel Cargo heeft het geoptimaliseerde buitenframeprofiel en de verbeterde opbouw die de NOVUM generatie kenmerkt. Beide maken de Kögel Cargo niet alleen nog robuuster maar verbeteren ook de hantering in het dagelijks gebruik. Bovendien scoort de Kögel Cargo van de NOVUM-generatie met een omvangrijke standaarduitrusting en zeer ruime mogelijkheden voor individuele aanpassingen. Zo kan hij aan de specifieke wensen en eisen van de markt en van transportbedrijven worden aangepast. Met een laag eigen gewicht vanaf 5.920 kilogram in de basisuitrusting is hij bijzonder rendabel in het dagelijks gebruik. De op de Solutrans 2019 tentoongestelde Cargo laat verder ook nog diverse individuele uitrustingsmogelijkheden zien. Zo is bijvoorbeeld de binnenzijde van de voorwand versterkt met een 2 millimeter dikke en 1.250 millimeter hoge staalplaat. Voor een eenvoudige en snelle zekering van het schuifdak in geopende toestand is de Kögel Cargo voorzien van de Kögel EasyFix-stopper. De Kögel EasyFix stopper houdt het schuifdak niet alleen veilig in positie, maar maakt het tevens mogelijk om het na het laadproces eenvoudig te sluiten zonder de zekering weer te moeten opheffen. Dit systeem verhoogt de efficiëntie en veiligheid bij het laad- en losproces. Bovendien is bij de Kögel Cargo een rij textiele Kögel FastFix insteeklatten te zien. Met een gewicht van amper 495 gram en de in de praktijk bewezen spansluiting is de textiele insteeklat Kögel FastFix zeer snel en eenvoudig aan te brengen aan de rongen en verwijderbaar. De textiele insteeklat Kögel FastFix bestaat uit flexibel gordelmateriaal en laat zich daarom in elke gereedschapskast opbergen en is veel minder kwetsbaar voor beschadigingen. Tot de verdere individuele uitrusting behoren een aslift, LUXIMA meerkamerachterlichten, een laadklep, een hardhouten Omega-vloer, een brandblusser en nog veel meer.

Kögel Box
Het tweede exponaat is de Kögel Box – PurFerro quality. Deze licht geïsoleerde, gesloten trailer voor droge lading met 30 millimeter dikke wanden en een 40 millimeter dik isolerend dak uit eigen productie garandeert een perfecte bescherming voor temperatuurgevoelige goederen. De 30 millimeter dikke antislipvloer is ontworpen voor een heftruckaslast van 7.200 kilo en wordt standaard voorzien van een 720 millimeter lange stalen structuurplaat in het achterste deel. De droge vrachtopbouw biedt een maximum aan transportkwaliteit en beschermt tegen de weersomstandigheden en diefstal. Met talloze uitrustingsopties is bovendien een hogere mate van individualisatie van het voertuig volgens de betreffende behoeften van de klant mogelijk. De op de Solutrans 2019 tentoongestelde Kögel Box - PurFerro quality is voor dubbeldeks belading voorzien van geleiderails en 23 laadbalken - elk met 1.000 kilogram draagvermogen. Hierdoor is een variabele etagebelading mogelijk met maximaal 33 europallets met een maximaal gewicht van 670 kilogram per pallet. Bovendien heeft de op de beurs getoonde uitvoering in plaats van achterwanddeuren een ruimtebesparende mechanische roldeur die de snelle overslag in het stukgoedverkeer bevordert. Tot de verdere optionele uitrusting behoren twee grote gereedschapskisten, een stalen lamphouder, een brandblusser en nog veel meer.

Kögel KTA traileras
Het derde exponaat op de Solutrans is de Kögel KTA traileras. Deze wordt standaard gemonteerd bij tal van varianten van de productreeksen Kögel Cargo, Kögel Lightplus, Kögel Cool – PurFerro quality, Kögel Box en diverse chassis. De onderhoudsvriendelijke as is perfect op de Kögel opleggers afgestemd en verbetert de rijeigenschappen.

Kögel service

Verdere highlights op de beursstand zijn de diverse facetten van het uitgebreide serviceaanbod voor trailers. Denk bijvoorbeeld aan telematica, financiering, onderdelen en pechhulp.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
43

TREFWOORDEN