Help een studente bio-ingenieur landbouw

Ik ben een studente bio-ingenieur landbouw en voor het vak plantaardige productiesystemen heb ik de opdracht gekregen om kennis over uiteenlopende landbouwgewassen te verzamelen bij de vakexperten zelf.
Hierover zou ik dan een aantal vraagjes moeten stellen en, indien het gewas via zaden vermeerderd wordt, een aantal zaadjes meekrijgen. Als u interesse heeft om mij te helpen, gelieve dan een mailtje te sturen naar janadutordoir@live.be en erbij te zetten welke gewassen u teelt.
Alvast bedankt!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
501