Roemeense chauffeur van truck met vluchtelingen vrij

De chauffeur van de vrachtwagen waarin vrijdag achttien verstekelingen waren gevonden, is vrijgelaten. De 43-jarige Roemeen wist niet dat hij behalve chocola ook vluchtelingen vervoerde, aldus de politie. De verstekelingen werden gevonden in de Waalhaven in Rotterdam.
 Chauffeur vrijgelaten die achttien vluchtelingen vervoerde in Rotterdam (nu.nl)

De chauffeur van de vrachtwagen waarin vrijdagavond in Rotterdam achttien verstekelingen zijn aangetroffen, is zondagmiddag heengezonden. De politie meldt dat het erop lijkt dat de 43-jarige Roemeen niet door had dat hij "behalve chocolade, ook vluchtelingen vervoerde".

 Chauffeur van truck met vluchtelingen vrij (telegraaf.nl)

Nieuwsgrazer

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!