Trots op opmeerse tentoonstelling

Na wat afzeggingen en warmte perikelen was het gisteren een prachtig concours voor de 109e keer in opmeer alle liefhebbers van de tuigpaardensport hebben enorm genoten vooral van de winnaar van de open klasse BRANDY van het Brandy consortium; als kers op de taart leverde IJSBRAND CHARDON met zn vierspan schimmels stuurmanskunst van zeer hoog niveau...........

Dit topic is ook zichtbaar op het Prikkebord

noordhollander

Reacties

Grasbaal
Helemaal positief!.

Wat natuurlijk ook heel mooi om te zien was dat mens en dier geen enkel probleem met het mooie weer had. Jammer dat sommige schapenmensen het niet aandurfde om te komen:

noordhollander
Nee co die hadden gezamelijk besloten de keuringen te laten gaan ondanks dat Jacco Bregman nog probeerde ze over te halen voor t demonstratiehok van Opmeer............
Grasbaal
@noordhollander nogmaals; het besluit om niet te komen is genomen door schapenmensen die het niet aandurfden om te komen. Ieder zijn goed recht, het waren dit jaar dan ook bijzondere omstandigheden.
noordhollander
Waarom geen uitslagen rundveekeuring 2018 met fotoos ????
+1
Grasbaal
@noordhollander rustig aan, komt vanzelf...
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!